...намираме го в апетитни брускети или в типичната "аквасала", препечен хляб, накиснат във вода, гарниран с суров лук, домати, поръсен с риган и добро екстра върджин зехтин, строго пулийски. Хлябът остава основен дори в пулийските супи; панкотто, полят с екстра върджин зехтин, придружава ястия на основата на типични за района зеленчуци. Сред ястията на основата на зеленчуци, на върха на вкуса е пюрето от фава с диви цикории. Сред първите ястия не можем да не споменем известните орекиете, ръчно приготвени, с върховете на репата. В кухнята на Гаргано и пулийската кухня като цяло.
... се грижат за твоето здраве. И днес искаме да гледаме напред: ние сме 24 членове и сме се ангажирали в ново предизвикателство, да трансформираме нашите селскостопански продукти в сосове и консерви, способни да завладеят твоя вкус, да зарадват твоите сетива и да обогатят с средиземноморски вкус твоите ястия.
... подбрана, е микс от традиция и иновация; в нашия ресторант ще намерите ястия, приготвени по основните японски рецепти, както и типични ястия от Азиатска Фюжън. Основно значение има свежестта и високото качество на суровините, които използваме. Идеално място за романтична вечеря на свещи, но също така подходящо за най-разнообразни ситуации: от обяд за бърза работна пауза до вечеря с приятели. Не само...
... Виглиано в нашите 2 къщи в Сиена: Подере Картайо и Подере Погио ал Соле - Туристическо настаняване във Флоренция: Вила Пандзано. Пряка продажба в търговската точка на компанията, Подере Ла Касаче - За нашите гости: ястия с нашите биологични продукти.
...Заведение ви предлага възможността да се насладите на ястията от тяхната кухня в просторния централен салон, идеален за партита или церемонии, или в резервираните стаи, идеални за работни обеди и вечери, или за интимни поводи, гарантирайки максимална конфиденциалност. През пролетния и летния период клиентите могат да се възползват от удобна външна веранда в градината.
Онлайн продажба на натурални и здравословни храни като ориз, гурме ризото, паста, сладка, мед, конфитюри, подправки и ядливи цветя, италиански вина и ликьори. Всичко в духа на италианските изключителности. Първи ястия с готови за употреба ризота и много други. Посетете www.wildkitchen.it...
В сърцето на Роеро се намира Тратория Дегли Амичи, където шеф Гиовани Муфини, след години опит в италианските кухни, решава да съчетае вкусовете на родния си край с пиемонтската кухня. В ресторанта можете да намерите вкусовете и ароматите на морето с нашата витрина за прясна риба, а клиентите могат да избират какво и как да ядат, без да пропускат традиционните пиемонтски ястия в нова...
...Вече пет поколения семейството Асолари управлява това заведение в провинция Бергамо, признато за историческо място с вписване в Регистъра на историческите търговски места в Ломбардия. Настоящият "Ресторант Ponte di Briolo" се управлява от Августо, който от 1988 г. е трансформирал това заведение в ресторант, където традициите на бергамаската кухня не са били забравени, а също така е запазил високо качество на продуктите в новите ястия, които предлага, особено от риба, които подчертават автентичните вкусове.
В централната част на Природния парк на планина Сан Барто́ло, в местността Фиоренцуола ди Фокара, управляван от дългогодишния опит на Анна и Марио, Ресторант Ла Рупе е идеалното място, където да се отдадете на удоволствията на небцето. От 1960 година Анна и Марио приготвят за местните клиенти и посетители от всякакви краища, вкусни ястия с риба и месо в спокойна и романтична обстановка...
... всички наши продукти. Изкуството да се прави паста подтиква компанията да премести производствата в провинция Модена, където, освен PASTA 1 MINUTO, се ражда нов продукт, който ще даде начало на марката VECCHIA MODENA. С тази марка се идентифицира линия от замразена прясна паста, която, в сравнение с традиционната прясна паста, има единствено консерванти - студ. Линиите се допълват от производството на замразени сосове и се ражда линията FORNO PRONTO, където пастата и сосовете, също замразени, се смесват и опаковат, за да бъдат след това продавани като готови ястия.
БИСВА ООД произвежда вакуумни опаковъчни машини за домашна и професионална употреба под марката S.I.C.O. KITCHENWARE®. Вакуумното съхранение на пресни храни и готови ястияза консумация позволява значителни икономии на време, пари и усилия, което води до възможността да се отдели повече време за други приятни или продуктивни дейности.
По-специално, опаковъчните машини, предназначени за сектора...
... обстановка, където симпатията и готовността на управителите и сътрудниците създават приятелска и семейна атмосфера. Менюто се подготвя ежедневно в зависимост от наличните видове риба на пазара. Всеки ден се предлага дегустация на ястия, които са в хармония помежду си, за да се състави незабравим обяд или вечеря.
...използвайки суровини с високо качество. Всяко ястие се персонализира, гарантирайки бързина и качество на обслужването. Всичко започва с изследване, преминава през експериментиране и стига до предложеното ястие. Този процес трябва да бъде споделен, за да се оцени всичко, което съдържа едно ястие, една рецепта, чаша вино или чаша бира… за да се отдаде заслуженото на всички участници в дългата верига на обработката.
Dulcis in fundo...пицата: на плоча, оригинална, приготвена с квас. Перфектна. Дали сме самонадеяни? Елате да ни опитате и ще прецените сами!
Ресторант Сандалия е създаден с желанието да предложи ново ниво на вкус, основано на кухня, посветена изцяло на ястия от прясна риба, с особено внимание и търсене на най-добрите суровини, подбрани лично от шеф Виталия Скано. Използваме продукти с доказан произход, които ежедневно пристигат свежи в ресторанта и се използват за приготвяне на изключителни ястия, които да зарадват вашите небца. Ресторант Сандалия посреща клиентите в напълно реновиран интериор, с внимателно и изискан дизайн, който съчетава ексклузивност и елегантност с уютната атмосфера на мястото.
...Винарна Тестинг Сицилия е създадена, за да популяризира винения туризъм в Сицилия чрез познаване на виното, произведено от сицилианските изби. Препоръчваме къде да дегустирате добро вино, от ресторанти до винарни, описвайки уникалните ястия, приготвени от сицилиански готвачи или типични сицилиански рецепти. В нашия портал имате възможност да резервирате дегустационни турове с партньорските изби. Ако не знаете къде да отседнете, предлагаме ви места за настаняване като агритуризми, B&B и хотели, за да изживеете уникален престой в Сицилия.
...Остерия Романа ди Симми е ресторант, разположен в историческия център на Рим, на няколко крачки от Кампо де'Фиори и Трастевере. Традиция, кухня и история тук се сливат, за да предоставят на нашите гости уникална атмосфера. Кухнята е типично римска, като паста алла карбонара, паста алла аматрициана, римски артишок и много други типични специалитети. Известен е и с ястия от прясна риба. Посещението...
На кратко разстояние от основните художествени забележителности на Флоренция от Ренесанса, в сърцето на историческия център, Ресторант La Martinicca, подходящ както за местните жители, така и за туристите, предлага вече над 30 години вкусовете на типичната тосканска кухня.
В уютна и уединена обстановка можете да се насладите на ястия от традицията, като домашно приготвени пасти, фиорентинска стек, осо буко, бакала, трипа и сезонни продукти.
Tipicilentani е марката, с която братята Орландо решиха да споделят своята страст към автентичния вкус на най-добрите типични продукти от Чиленто. В тяхната занаятчийска работилница в Монтесано на Марчелана (SA) те трансформират типичните чилентански продукти в вкусни ястия, готови за консумация по време на аперитиви или на вечери, организирани в последния момент. Двама млади гурмани от юга, за...
Метеманьо е ресторант в самия център на Фолино. Предлага вкусна комбинация от ястия от традиционната умбра и съвременната кухня. Отворен е всеки ден за обяд и вечеря, а през хубавото време има маси на открито на характерния площад на костенурките. Предлагат се алтернативи без глутен за повечето ястия. Ресторант Метеманьо предлага и кетъринг услуги в цяла Умбрия.
... оборудвани с охладителни или отоплителни агрегати, осигуряващи максимална прецизност в контрола на температурата, от минимум -25 до максимум +40 градуса по Целзий. Ресторантьорство, вендинг, кетъринг, столови и много други. Системи за активиране на топло или студено, за удължаване на поддържането на температурите на храните, с намалено енергийно потребление и в пълно съответствие с нормите за хигиена и безопасност на храните. Има също така линия от пасивни изотермични контейнери, идеални за транспорт на ястия и напитки. Melform произвежда и широка гама от подноси, чаши и други аксесоари.
... готвенето на храни, от разпределението на ястия до миенето на съдове, от охлаждането до сладоледарството, от хлебопроизводството до сладкарството. Насочваме се към всички, които по различни начини се занимават с гостоприемство и ресторантьорство на професионално ниво. Хотели, ресторанти, училища, болници, фирмени столове, хлебарници, барове, сладоледарници, супермаркети до мобилни кухни, използвани за миротворчески мисии на ООН.
...-взискателния турист, където той може да се наслади на великолепна панорама. Бар и пиано бар с дискотека за вечери с незабравима средиземноморска атмосфера. Богата и разнообразна кухня с морски ястия и изискани традиционни рецепти. Автономни стаи с климатик и паркинг. Всичко това е само малка част от това, което Резиденция Реджина може да ви предложи, покана да ни посетите, уверени, че ще прекарате мечтана ваканция. И така... Ние ви очакваме!
Хотел Россеми се намира в сърцето на Гаргано, което го прави стратегически разположен за достигане на основните места за поклонение, като Сан Джовани Ротондо, който е само на 4 км, и бреговете на Гаргано, които са на едва 35 минути. Известен е най-вече с качествената си кухня, от морски специалитети до типични местни ястия, които се сервират в прекрасната веранда както през лятото, така и през зимата.
... близост до Колизеума, позволява лесен достъп до метрото и автобусите, за да стигнете до най-посещаваните места. На няколко крачки от структурата има много гастрономически заведения, където можете да опитате типични ястия, бързи хранения, елегантни вечери на свещи и много места, подходящи за младежи, където да изживеете Рим през нощта.
Вече четиридесет години в сектора на полуфабрикатите за сладки и солени изделия, Buongelo предлага най-доброто от гамата продукти за сладкари и сладкарски лаборатории. Капачки за сфолятели и замразени полуфабрикати, приготвени от маслено тесто, бриош тесто или тесто за кори, втасали или за втасване, за най-добрите рецепти за сладки и солени ястия от неаполитанската традиция. Полуфабрикатите са...
В сграда от XIII век, която гледа към главния площад на Кортонa, Марко и Лара ви посрещат в ресторант La Locanda nel Loggiato, за да ви предложат изключителните и иновативни ястия от тяхната кухня, която съчетава фантазия и тосканска традиция с пресни и сезонни съставки. Същото внимание, което се намира в кухнята, може да се открие и в винената карта, фокусирана върху качествени червени вина от най-добрата тосканска продукция.
... съставки и следвайки традиционни сицилиански рецепти. Предлагаме решения за всяка гастрономическа нужда, с производство, което обхваща от най-класическите сладкиши до солените ястия, като винаги поддържаме особено внимание към автентичността и свежестта. Благодарение на използването на иновационни техники, ние сме в състояние да изнасяме нашите продукти по целия свят, носейки вкуса на Сицилия навсякъде.
...Ароматите, или ароматните билки, обикновено се отглеждат или се срещат и в диво състояние: босилек, магданоз, кориандър, естрагон, розмарин, салвия, мащерка и др. Ароматите и вкусовете на тези есенции преобразяват най-простите ястия в изключително вкусни ястия. Компанията предлага, в удобни контейнери, всички видове подправки и аромати поотделно. Но компанията не се ограничава само до това, тя успява да създаде микс за всяка рецепта и готови за употреба продукти, дозирайки вкусовете по правилния начин за перфектното изпълнение на вашите подправки.
Пицария Санто Стефано е ресторант, който предлага широк избор от предястия, основни ястия и пици, както за обяд, така и за вечеря. Вътре в заведението, подходящо за бизнес вечери и кетъринг за церемонии и партита, се организират и пица и месо вечери за забавни вечери в компанията на добрата храна. Има голям паркинг на открито (до 400 места) и организиране на тематични вечери през уикенда. Уютна...
... пристанището на Пезаро. В ресторант "Алта Маре" можете да прекарате интимна вечер или вечер с приятели, или да организирате церемонии, рождени дни, обеди или вечери за работа. За резервация на маса е достатъчно да се обадите на номер 328 7860927 или да се отправите директно към Пезаро на улица "Кристофоро Коломбо" 1.