...Само за истинските ценители: тестото е обогатено с 100 г смлян шамфъстък на парчета, не твърде малки, за да комбинират на небцето, с всяка хапка, мекотата на крема с хрупкавостта на най-добрия шамфъстък от нашите земи. Опаковката е проектирана като истинско съкровище, което съхранява такава вкусотия: елегантна кутия, украсена с напречна лента в зелено, кафяво или слонова кост.
... веднага ще станат най-добрите приятели на най-малките, и на които дори големите няма да могат да устоят!
Висококачествен млечен шоколад (какао: минимум 31%)
Захар, какаово масло, сухо мляко, какаова паста, емулгатор: соев лецитин, аромати. Може да съдържа ядки. Без глутен.
...Това е плътен и наситен еспресо, с деликатни нотки на какао и печени зърнени култури
кафеин… по-малко от 0,10%
Практичните капсули винаги позволяват да имате прост и свеж продукт, всъщност, само няколко жеста са достатъчни, за да получите целия аромат на добро еспресо без кофеин.
Съвместими с всички машини Nespresso*
Използваме CLICK CAPS на BisioProgetti Spa в Александрия, патентовани, за да нямат пукнатини в машините Nespresso*
* Справката е само описателна, тъй като няма търговска връзка с притежателя на търговската марка.
... тестове за качество.
В Италия преработваме какаото в полуфабрикати като какаова маса и занаятчийски шоколад.
Разполагаме с какаови зърна от нашата плантация, разположена в Салвадор, но също така и от други плантации в Никарагуа, Гватемала, Хондурас, Белиз и Коста Рика.
Нашата компания предлага опаковки за индустриална употреба HO.RE.CA, дори за малки количества, за да отговорим на нуждите на...
Сладкарска индустрия. Производство на шоколад. Шоколадови яйца. При нас обработката на шоколад се извършва с любов и внимание, в съответствие с традицията и качеството, и обхваща всички видове шоколад - от млечен до черен, включително бял и лешников. Гамбарота ООД извършва своите обработки и за трети лица: какао на прах, черен шоколад, джандуйоти, шоколадов нуга, шоколад, шоколадови бонбони, лешников шоколад, шоколад за намазване, сладкиши и захар, шоколадови плочки и шоколадови яйца.
...съдържащи 55% лешници и само 3 други съставки: захар, какао (или мляко) и ванилия. Лешникови торти (лешници, захар, яйца) Шоколад и шоколадови бонбони, комбинирани с лешници. Пралине, шоколадови плочки, плочки с цели лешници, великденски яйца. Можем да предоставим опаковки, подходящи за търговия на дребно, или по-големи формати за сладкарници и сладоледници. За значителни количества е възможно персонализиране на рецептите, съобразявайки ги с нуждите на клиентите.
... полуфабрикати" се допълва с предлагането на борова смола, орехи, стафиди, фъстъчена гранула, кашу и кокосови стърготини. Чрез прецизен подбор на всяка суровина, с внимателни и прецизни методи на работа и контрол на качеството на всяка фаза на обработка, Gelfruit Italia е в състояние да предложи разнообразие от полуфабрикати и суровини за сладкарници и сладоледени фабрики, а именно, песто и крем от фисташки, покрития, какао на прах, моментни кремове, паста с аромати, прахови основи, топинги, био бадемово масло, пралини от ядки, плодови пасти и традиционни вкусове.
...въглехидрати, яйца, растителни мазнини, растителни протеини, какао, кокос и различни хранителни добавки. Нашите съставки намират приложение в различни хранителни и нехранителни сектори, включително: сладоледарство, сладкарство, сладкарска индустрия, здравословно хранене, пасти, хлебопроизводство, HO.RE.CA, месна индустрия и много други. Освен това разполагаме с услуга за смесване, която позволява на...
... плодове | пресни плодове | Брашно от мека пшеница / Брашно от твърда пшеница / Пшеница / Фисташки от Бронте / Фисташкова гранула от Бронте / Фисташково брашно от Бронте / Соево масло/
Сицилиански каноли / Сицилиански аранчини / Ръчно изработени панетони / широк асортимент от торти и сладкиши от Сицилия /
внос и износ на всички продукти с отлично качество...
... сме независима лаборатория, която селектира най-добрите международни суровини и произвежда продукти с висока стойност по отношение на качество и детайл.
Постоянно търсим италианска и международна типичност и изключителност. Извършваме всяка стъпка ръчно, постоянно подобрявайки нашите рецепти и приготвяния. Не използваме оцветители, консерванти и всички наши аромати се получават изключително от...
Ние сме специализирани в производството на машини за обработка на шоколад и сладкарски изделия. Сътрудничим с международно известни майстори шоколадери и сладкари, които разчитат на нашия опит, използвайки ежедневно нашите машини в техните престижни лаборатории. Отличаваме се с дългогодишен опит и дълбочинно познание на пазара. Клиентът е нашият най-важен ресурс. Благодарение на компетентен и...
Oasi е основана през 1989 г. като хранителна компания, специализирана в полуфабрикати за приготвяне на топли и студени напитки за канала HO.RE.CA (барове, кафенета, ресторанти, хотели, кетъринг). Нашите основни продукти: ечемик и женшен, гранити, студени кремове, фрапета, сорбета с съответния рекламно материали и оборудване под наем безплатно.
Компанията Slitti е основана през 1969 г. като кафе печка. Голямата страст и решителност на Лучано Слитти го водят, през следващите години, в престижни заведения, където той ще се отличи с качеството на своите продукти. През 1988 г. той все повече усеща желанието да добави още един продукт, така се ражда идеята за обработка на шоколад. Тайната на успеха на Slitti е семейството, което благодарение на любовта си към работата, внимателния избор на суровини и напълно ръчното производство, се е утвърдило на международно ниво. Продуктите на Slitti са налични в избрани магазини в Италия и по света.
... хранителни и нехранителни продукти, с цел да реализира персонализирани решения, подходящи за всякакви производствени нужди. Значителен е опитът, придобит в сектора на опаковането и пакетирането на пресни и сухи пасти, хлебни изделия като бисквити, хляб и кифли, както и други продукти като сушени плодове, чипс, сладкиши, замразени храни, зеленчуци, прахове като брашно, какао, кафе и технически продукти. Групата Mondial Pack се състои от 7 компании, които позволяват диверсификация на производството, така че да се постигне най-доброто съотношение качество-цена!
TMCI Padovan е технологичният партньор на индустрията за храни и напитки. Групата е специализирана в четири области: индустрии за вино и храни, опаковане на храни, индустрии за печива, сладкиши, какао и желатин, индустрия на бирата. Различни специализации, които се интегрират и взаимодействат помежду си благодарение на оптимизация на ресурсите с цел перфектна синергия и взаимовръзка на ноу-хау и...
... Южна Америка, особено леки, сладки, изключително балансирани, с интензивен цветен аромат, с нотки на подправки и какао, които придават на кафето ниска киселинност с дълготраен послевкус. Всички кафета от различен произход се обработват индивидуално с т.нар. "бавно печене" (продължителност 15/20 минути), автоматично променяйки времето за изход на "печенето" в зависимост от специфичните характеристики на всяко качество.
... потребителски стоки, нишови и/или висококачествени, разположени на цялата територия, национално и международно, като агро-хранителни продукти, гастрономия, ротици, месарство, сладкарство, плодове и зеленчуци, колбаси, млечни продукти, яйца, масла и хранителни мазнини, захари, шоколад, сладкиши и хлебни изделия, кафе, чай, какао и подправки, риба, морски дарове и миди, както и всички аналогични...
Нашата компания произвежда и търгува с продукти за барове, ресторанти и хотели, като кафе на зърна - в капсули и в пакетчета - смляно кафе, ароматизирано кафе като кафе с женшен - лешник - амарето и ванилия, разтворимо ечемично кафе, студени кремове като крем кафе - крем нутела - крем с фиор ди лате или сметана, крем с лешник, какао на прах в различни вкусове както в еднократни пакетчета, така и...
... брашно, с брашно от спелта, с брашно от стари зърна, със сусам, с домат, с ароматни билки. Протеинови основи, получени от лешник, бадем, орех и от грах, нахут, боб, семена от тиква, слънчоглед, лен. Протеинов екстракт от ориз. Бадемово и лешниково мляко на прах. Екстракти за бульон на прах, кубчета за бульон без палмово масло. Кремове за намазване без палмово масло, без лактоза с лешник и какао...
... разширят бизнеса си.
Какво правим
Имаме портфолио с значителен брой производители по целия свят; това ни позволява да предлагаме най-широкото разнообразие от продукти на различни пазари и да задоволим изискванията на нашите клиенти.
Нашите продукти:
В контакт сме с хиляди производители по целия свят и можем да предложим широка гама от стоки, като:
- Плодове (Манго, Авокадо, Какао, Питая, Банани...
... дизайн и производство на анимации, видеоигри и издателски продукти, предназначени за света на детството. Тези проекти се комбинират с дизайна и маркетинга на играчки, облекло и аксесоари под логото на марката. За другия проект, чисто хранителен фронт, Weataly не изчерпва креативността си, а проектира и маркетира хранителни продукти от шоколад за своя специализиран дизайнерски и иновативен магазин; също и в франчайз. Weataly е предприемачески проект, който провокира и усилва "италианското ноу-хау" за производство на вкус, иновации и креативност.
Производител на полуфабрикати за сладкарство и гастрономия. Нашите продукти са: баба, саварè, бини, бини скакао, с кафе, с шамфъстък, с ягода, с домат, с люта паприка, с аспержи, с черен октопод, хляб за сандвичи, хляб за сандвичи с активен въглен, с конопено брашно, с 5 зърна, с пълнозърнесто брашно, панкере и гастрономичен панетоне. От баба, саварè и бини, освен класическата суха линия, има и мека линия с дълъг срок на годност и ние сме ЕДИНСТВЕНИТЕ СВЕТОВНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ на това.
... разпространение в публични институции и частни компании. В GD и GDO, присъстват чрез специфични дисплеи, в които се предлагат: кафе в капсули, съвместими с Nespresso, A Modo Mio, Lavazza Point и Lavazza Blu; подправки, сушени плодове, какао на зърна.
...полуавтоматични и автоматични линии за формоване за производство на плочки и шоколадови бонбони с пълнеж, непрекъснати темпериращи машини за партиди Инсталации за производство на ръчно изработен шоколад, започвайки от какаовите зърна Технология за производство на различни шоколадови продукти с приложение в конкретния сектор на интерес Училище за ръчно изработен шоколад: "от зърно до бар"...
... нашето предложение от търгувани продукти, обхващайки днес от суровини като захари, какао и мляко до полуфабрикати от всякакъв вид и употреба, от конуси до контейнери за вземане на сладолед, от чашки до декорации, от лъжички до кутии за торти. Това ни накара да считаме нашите партньори не само сладоледниците, но и сладкарниците и ресторантите, които искат да предлагат на клиентите си винаги свежи, добре опаковани, лесни за употреба и винаги с най-високо качество продукти. Работим отдавна, но сега повече от всякога.
...лимончело, джандуя, нуга и др.), покрити с шоколад с минимум 62% какао. - срок на годност 12 месеца.
• ТАРТУФИ - от тъмен шоколад и лешници, поръсени скакао. - срок на годност 12 месеца.
• CROSTATA DI MELIGA (царевица) - Вкусна торта с царевично брашно, която е хрупкава и мека, пълнена с конфитюр. - срок на годност 5 месеца.
• PASTE DI MELIGA (царевица) - изискан бисквит от традицията на...
Нашият ангажимент за оценяване на типичността на продуктите е постоянно съпроводен от уважение към околната среда, с използването на соларна система за битова гореща вода и в близко бъдеще на фотоволтаична система за електрическа енергия, както и от уважение към гражданските права, с използването на продукти като кафе, чай, захар, какао и аромати, произхождащи от справедлива и солидарна търговия...
... представяме гама от граппи с вкус на лаврови листа, финокиетто и сладкиш. И накрая, нашата новост ЛИКЬОР ОТ СЛАДКИШ И САМБУКА. Нашето производство се извършва стриктно ръчно на всяка фаза на обработка. Ликьор от сладкиш 25% об.; Крема от сладкиш 18% об. (съставки: мляко; захар; алкохол; чист сладкиш); Ликьор с шоколад (съставки: вода, захар, алкохол, чист сладкиш, какао, натурални аромати). Финокиетто (съставки: вода, захар, алкохол, див финокиетто). Много особен е също така хармоничният вкус.