PASTA GIRARDI е занаятчийска компания, организирана в Пиемонт, специализирана от 1997 г. в ежедневното производство на прясна паста, равиоли, лазаня и готови гурме ястия с високо качество за професионалисти в хранителния сектор (HORECA) и за търговия на дребно, както независима, така и организирана. Всеки наш продукт е резултат от постоянна грижа за изследването и селекцията на суровините, а накра...
...Shockino Mix Experience - Ръчно изработено в Италия
Ние сме артезанска шоколадова лаборатория в сърцето на Италия, в Молизе.
Изобретихме пралината Mix & Match и произвеждаме пасти, бонбони, шоколадови таблетки и още.
Започнахме нашия проект през 2015 г., получавайки "Почетна награда на ADI International Compasso d'Oro" за модулната пралина, която награждава най-добрия международен дизайн.
Днес...
... Сицилия.
Доставка: Доставките се извършват в рамките на максимум 48 работни часа (обикновено 24) с безопасни пакети и внимателно опаковане. Каталогът съдържа подсладители от стевия в различни форми: чиста 98%, течна, таблетки, пакетчета или насипно; кремове за намазване, конфитюри с 99,7% плод, шоколадови барчета, шоколадови бонбони, листа от италианска биологична стевия, пасти за зъби, вода за уста и...
... плодове, желета и шоколадови покрития) и Sucrea (линия аромати и ароматизиращи пасти, кремове, стабилизатори за мус и баварски кремове, сгъстители и други специални смеси за сладкарство и гастрономия); освен това Kessler Gmbh (D) с марката Kessko (производство на бадемови пасти, марципан, шоколадови покрития) и Diabella (полуфабрикати за сладкарство без захароза).