...Нежна комбинация, която да наклони везната между аромати и здравина, от страна на първите. Без да губи типичната пълнота на италианското еспресо.
Блендът Соаве се характеризира с цветни и шоколадови нотки, които предизвикват дълбок послевкус на тютюн и тамян.
PASTA GIRARDI е занаятчийска компания, организирана в Пиемонт, специализирана от 1997 г. в ежедневното производство на прясна паста, равиоли, лазаня и готови гурме ястия с високо качество за професионалисти в хранителния сектор (HORECA) и за търговия на дребно, както независима, така и организирана. Всеки наш продукт е резултат от постоянна грижа за изследването и селекцията на суровините, а накра...
... функционалност.
Прахът от ягоди за хранителна употреба може да замести изкуствени аромати, оцветители, подсладители и да добави естествен вкус и цвят на ягоди в продуктите. Наличен както в биологичен, така и в конвенционален прах, нашият ягодов прах се съчетава с други аромати, като същевременно се отличава, подчертавайки цвета на крайния продукт. Освен това е подходящ за добавяне към различни продукти като торти, бонбони, шоколадови изделия, сладолед, смутита и формули за напитки.
... веднага ще станат най-добрите приятели на най-малките, и на които дори големите няма да могат да устоят!
Висококачествен млечен шоколад (какао: минимум 31%)
Захар, какаово масло, сухо мляко, какаова паста, емулгатор: соев лецитин, аромати. Може да съдържа ядки. Без глутен.
... сме независима лаборатория, която селектира най-добрите международни суровини и произвежда продукти с висока стойност по отношение на качество и детайл.
Постоянно търсим италианска и международна типичност и изключителност. Извършваме всяка стъпка ръчно, постоянно подобрявайки нашите рецепти и приготвяния. Не използваме оцветители, консерванти и всички наши аромати се получават изключително от...
... плодове, желета и шоколадови покрития) и Sucrea (линия аромати и ароматизиращи пасти, кремове, стабилизатори за мус и баварски кремове, сгъстители и други специални смеси за сладкарство и гастрономия); освен това Kessler Gmbh (D) с марката Kessko (производство на бадемови пасти, марципан, шоколадови покрития) и Diabella (полуфабрикати за сладкарство без захароза).
Произвеждаме конфитюр от фурми, екстра конфитюр на основата на фурми, брашно от фурми и екстракт от фурми (без добавена захар, без аромати, без оцветители... 100% натурално) в Италия в сертифицирано ISO заведение. Произвеждаме бисквити, пълнени с конфитюр от фурми, шоколадови бонбони, пълнени с конфитюр от фурми и други деликатеси...