...хранителната, опаковъчната и текстилната индустрия. Подходяща е за затваряне на чанти от лека тъкан и за свързване на парчета плат. FPMP 83 е също така подходяща за шиене на мрежи, като тези за събиране на маслини или противоградни мрежи. За приложения извън посочените, моля, изпратете ни тестов образец на вашия продукт.
Скорост на шиене: до 18/20 метра в минута
Тип шев: Верижен шев
Дължина на шева: Променлива дължина между 4 мм и 10 мм
Нож: автоматичен
Капацитет на шиене: до максимална дебелина от 10/12 мм...
...Благодарение на аромата и МЕКИЯ, но упорит вкус, Fiorentini 100% италианско ОРГАНИЧНО Il biologico екстра върджин зехтин Il biologico е идеален за приготвяне на ястия, където вкусът на храната съвпада с плодовите нотки на маслото, което се получава от 100% органично отглеждани италиански маслини. За тези, които не искат да правят компромис между вкус и полезност – опитайте го на всичко, което приготвяте в кухнята.
... екстра вирджин зехтини, той е този с най-интензивен вкус. Затова със сигурност ще бъде обичан от тези, които ценят силните и пълни вкусове.
Етикет на продукта
В 'Прикачените файлове' ще намерите етикета с хранителните данни и друга информация за продукта.
Съчетания
Зелените Плодове са много подходящи за подправяне на гриловани меса и зеленчуци, на боб, брускети, потопени зеленчуци и сурова риба. Отличен е и на солена риба.
код: GF .75...
...Процесът на обезкостяване позволява на вътрешната пулпа да придобие вкуса на подправката, не случайно обезкостените маслини са най-подходящи за мариноване. Най-известните обезкостени маслини без съмнение са тези с плънка, по-добре известни като маслини ал'Асколана. Основно се използват по-големите зелени маслини за плънката.
КОРОБКА ОТ 6
1 БР = ЕВРО 10,00
1 ПАЛЕТ 36 КОРОБКИ ОТ 6
СРОК НА ГОДНОСТ 15/04/2026
МИНИМАЛНА ЗАЯВКА 20 ПАЛЕТ...
...Пекорино Агродолче е сирене с ароматен и много характерен вкус, резултат от срещата между пикантните нотки на полузрялото пекорино и сладките аромати на свежия винкотто. Консистентната коричка с цвят на черен орех обгръща ронлива и леко разтопяваща се паста, с нотки на мляко, свежо грозде и вино. Това сирене е идеално за тези, които търсят изключителен и представителен вкус на територията, перфектно за обогатяване на ястия и аперитиви.
...Oleox® е биоликвид от био зелени маслини от хълмовете на Сиена, известен със своята изразена антиоксидантна активност. Този продукт съдържа изключително висока концентрация на био-феноли, способни да противодействат на уврежданията, причинени от свободните радикали, като осигуряват защитно действие срещу естествени или химически агенти. Oleox® е идеален за тези, които желаят лечение, което...
...и "Коратина", смлени с гранитни мелници от Монте Роза в часовете непосредствено след доставката. От умелата смес на тези два сорта се ражда зехтинът Папалардо, деликатен, плодов и апетитен. Подходящ е за пържене и подправяне; не е филтриран: оттук произтича ограничена седиментация и минимално замъгляване, но това не променя вкуса му, а напротив, е индикатор за неговата чистота (киселинност 0,4...
... директно от нашите растения в Сант'Агата де Готи, където преобладават сортовете Ортиче, Рачиопела и Ортолана. Поради характеристиките и качеството на тезимаслини, се произвежда по биологичен начин масло с жълт цвят и смарагдови зелени отенъци, с приятен горчив и пикантен послевкус, добре балансиран.
Семейна традиция, която се предава от поколение на поколение. Семейство Корнели вече повече от 4 десетилетия е в маслиновия сектор, извършвайки своята дейност по производството на качествено екстра върджин зехтин с максимална сериозност и с опита на тези, които знаят как да получат отличен продукт. Получен от маслини с отлично качество, внимателно подбрани от различните сортове, налични в...
... качествени характеристики са подсилени и комбинирани с другите сортове „Лечино“, „Франтойо“ и „Долче Агония“. Тези органолептични характеристики се подчертават и от типа на отглежданата земя, методите на отглеждане, вниманието, отделено на навременната мелница и не на последно място, климата. Всъщност, средно-ниските температури през есенния сезон насърчават образуването на олеинова киселина в маслините...
Семейство Зибела от години е основен доставчик на водещите индустрии за преработка на селскостопански продукти и търговци на едро в сектора. То се занимава конкретно с търговията на маслини, каперси, а от няколко години и с гъби, артишок и сушени домати. Вътре в него може да се забележи организираност, структурирана основно по функции, но с определено гъвкави задължения, за да се адаптира по най-добрия начин към силната експанзия, която е постигнало през всичките тези години на дейност.
... маслини доведе до бързото достигане на Испания до съвременните технологии в производството на специфични машини и инсталации за обработка на маслини. Испания също така е страната, в която специфичната технология за сектора се развива най-бързо. Ние се ангажираме да адаптираме тези решения към различен пазар, какъвто е италианският, като разпространяваме и италиански машини и инсталации, които решават специфичните нужди на нашата индустриална структура. Предлагаме продуктите на най-добрите компании, които всеки ден работят с тези, които от своя страна работят с маслини за консумация и масло.
... продукт за ценители. Много гастрономии и престижни ресторанти в Италия и Европа избраха нашето масло и удовлетворението на нашите клиенти ни изпълва с гордост. Всеки продукт е резултат от съчетание между традиция и обновление. Съвременните съоръжения за пресоване на маслини, ценна и деликатна обработка, която в съответствие с традицията се извършва с метода на студено пресоване. Високото качество...
Л‘Олефицио Сан Джовани Батиста е кооператива, основана през 1969 г., която днес брои 139 членове маслинари, които са единствените доставчици на смлените маслини. Тезимаслини се произвеждат изключително в агро района на Коллеторто, малко селце в Молизе, разположено в средно хълмист географски район, особено подходящ за маслинарство. Като се погледне от върха на Ангийската кула, основният паметник...
... 300%! Оливката Coratina се използва на 100% в нашето оливково масло "Smeraldo" "интензивно зелено плодово". Общият брой на фенолните съединения и на α-токоферол е най-висок в младите, зелени маслини, както ги обработваме. Така че маслата, произведени от тезимаслини, значително допринасят за усвояването на полифенолите в оливковото масло. Нашето екстра върджин оливково масло (Extranativ) био произхожда от Апулия (петата част на Италия) на плантациите, разположени между морето и националния парк "Висока Мурджа", които се обработват от нашето семейство вече 5 поколения.
... максимално събирането на маслини. Благодарение на непрекъснатото търсене на нови материали и строителни техники, фирма Борели е придобила значителен "know-how" в областите на микро механиката, специални обработки на метали, електроника и пневматика. Резултатът от тези непрекъснати изследвания и придобити компетенции са инструментите с най-висока технология за резитба и събиране. От винаги за "Борели" Пневматика, начинът на работа се идентифицира с мотото "качество, а не количество".
... цитрусови и маслинови насаждения, реализирайки, с най-съвременните методи на биологично земеделие, продукт с високо качество. Още в древна Магна Греция (VI-V в. пр. Хр.) тези райони били известни с производството на зехтин и мед.
... нашата земя, се получава от маслини с високо качество и е поне "10 пъти" по-плодовит и вкусен от "търговски" екстра върджин зехтин с добро качество. Екстра върджин зехтин с тези характеристики не може да се продава на цена под !!! В Ebay, при покупката на различни предмети, търсим най-добрата цена, правило, валидно за технологични артикули, облекло... но ако сте решили да закупите наистина автентичен и висококачествен екстра върджин зехтин, не търсете най-ниската цена!! ДОВЕРЕТЕ СЕ НА НАС !!! Няколко капки от този ценен продукт носят на...
...което означава, че са в пълна фаза на узряване и производство. Тази година беше добра за нас както по количество, така и по качество, което е още по-важно. Нашите методи за пресоване отговарят на всички национални и европейски стандарти, като същевременно остават верни на вековната традиция на региона. Лично аз съм млад фермер и силно вярвам в тази мисия, която остава икономическа, но я живея с цялата душа на човек, който обича своята земя и нейните прекрасни продукти и добродетел. Надявам се моят успех да бъде и успехът на тези, които търгуват с нашите изключително вкусни продукти.