...горната пресова плоча се спуска и притиска намотката към долната фиксирана маса.
Четирите единици за свързване са разположени на намотката и завършват цикъла на свързване. След като това бъде завършено, пресовата плоча и 4-те глави се отдалечават, освобождавайки намотката и позволявайки на конвейерната система да продължи с преместването на свързаната намотка.
Когато заводите не изискват...
... различни видове преработка, рязане или пресоване, в зависимост от това дали искате да предлагате продукт като нарязан, пулпа, кубчета или резени.
По-малко течна и по-плътна от пюре, доматената пулпа се използва в много рецепти, от редуцирани сосове до пълнени фокачии, от "калцони" до зеленчукови гратини и супи.
Оценява се и остатъчното съдържание на захар в плодовете. След това плодовете се измиват с водни струи и в резервоари, за да се отстранят всякакви чужди частици, получени от прибиране, зелени части и неподходящи плодове.
...), след проста декантация в подземна купчина.
Опакован е в древна ребриста бутилка с механична запушалка: всяка бутилка е снабдена с коркова наливна система.
Етикет на продукта
В раздела 'Прикачени файлове' ще намерите етикета с хранителните данни и друга информация за продукта.
Комбинации
"Pinzimolio" е особено подходящ за подправяне на сурови зеленчуци (целина, копър, репички, артишок, моркови, домати) и е особено отличен за дип.
...Биологичното кокосово масло на едро от Vegantis, предлагано с формати и цени на едро, е 100% натурално, студено пресовано и нерафинирано. Сертифицирано като биологично.
Произведено в Шри Ланка, то е растителна мазнина, извлечена от изсушената пулпа на кокосовите орехи.
Изсушената по естествен начин пулпа след това се извлича с модерната техника на студено пресоване, която запазва...
... типичния цвят, вариращ от златисто жълто до зелено. Зехтинът Soledòr Extra Virgin се трансформира от внимателно подбрани и набрани маслини, за да се запази качеството и вкусът, които след това се предават на многото, които избират нашия продукт.
...
Италиански дизайн с персонализирани продукти
Добро съотношение качество/цена
Напълно произведено в Италия
Времена за производство: 7 дни след вашата поръчка и ако е спешно до 24 часа след поръчката (в зависимост от типа на нагревателя).
На нашия уебсайт www.creverzeni.com...
...Сопресата е един от най-иконичните колбаси на Калабрия. Получава се строго от бедрото и корема на свинята, към които се добавя свинска мас, всичко се смели отделно и след това се смесва с добавка на типични подправки за калабрийските колбаси. Смеската се пълни и завързва ръчно, за да образува първо голям колбас, а след това, благодарение на етапа на пресоване, получава оригиналната форма, която...
...Екстра върджин зехтинът, произведен от компанията Oro di Calamigna, е зехтин, изцяло направен от италиански маслини, произхождащи от Вентимиля, Сицилия.
Пресоването на този зехтин се извършва в рамките на 12 часа след събирането, този вид обработка е известен като "студено пресоване".
Цветът на зехтина е смарагдозелен с златисти отблясъци. Вкусът на този екстра върджин зехтин е средно интензивен...
...През последните тридесет години Stalam е разработила и продала голям брой RF сушилни, специфични за продукти от естествен или синтетичен латекс (главно матраци, възглавници, анатомични седалки и непрекъснати плочи) след вулканизация и пране, пресоване или хидроекстракция с центрофуга, хидрофилни полиуретанови продукти след отливане за медицинска и здравна употреба и други полимерни субстрати с...
...Производствен район: Леверано (Ле). Грозде: 70% Негроамаро, 20% Примитиво, 10% Монтепулчано. Система на отглеждане: алберело.
Натура на почвата: алувиална, средно глинеста, с участъци, склонни към варовик.
Винификация: след внимателен подбор на гроздето, то се подлага на отделяне на зърната (без пресоване). Мостото ферментира в стоманени резервоари в продължение на 10-12 дни при контролирана...
... пресоване на зехтин. За да произведем нашето Кафе Колибри, полагаме максимални усилия в производството на добро кафе, от отглеждането до печенето. Нашето кафе 100% арабика се произвежда в Хондурас, следвайки строги агрономически практики и след това се обработва ръчно в Италия от ръцете на опитни майстори на печене. Стриктно избягваме използването на вредни пестициди за фауната и флората и се грижим за околната среда, залесявайки зоните на отглеждане. Нашите методи на обработка придават на нашето кафе особен и характерен аромат, дарен му от невероятното биоразнообразие на зоните на отглеждане.
... след това се насочват в удобната кошница за събиране.
Машината е способна да намали обема на въведения материал с над 95%, като предоставя следните предимства:
- Икономически спестявания: Драстично намалява честотата на смяна на контейнерите за отпадъци и тяхното извозване;
- Улеснява разделното събиране;
- Намалява разходите за управление на околната среда благодарение на намаляването на...
...и "Коратина", смлени с гранитни мелници от Монте Роза в часовете непосредствено след доставката. От умелата смес на тези два сорта се ражда зехтинът Папалардо, деликатен, плодов и апетитен. Подходящ е за пържене и подправяне; не е филтриран: оттук произтича ограничена седиментация и минимално замъгляване, но това не променя вкуса му, а напротив, е индикатор за неговата чистота (киселинност 0,4...
... абруцките територии, те се млят в кратък срок след събирането им в традиционна маслобойна с гранитни камъни, чрез отцеждане от "първото студено пресоване", което запазва непроменени всички органолептични характеристики на най-истинския зехтин от висша категория, получен единствено чрез механични процеси, като истинска преса на маслини.
Селскостопанското дружество Le Mire от Refrontolo произвежда отличен Prosecco DOGC. Prosecco е собствено производство, при което с модерни винопроизводствени инсталации се преминава от нежно пресоване към ферментация на мъстта в контейнери с контролирана температура, а след това в автоклави за образуване на мехурчета. Собствено производство и дегустация. Разположена на върха на хълма на MIRE в...
Технологии, приложени в сектора на рециклирането
Благодарение на опита, който придобиваме ден след ден, в Италия се утвърдихме като отправна точка за проучване и производство на машини за намаляване на обема на отпадъците. С желанието да насърчим и подобрим все повече разделното събиране и изхвърлянето на отпадъците, произвеждаме еко-компактори, които отговарят на специфичните нужди на клиента...
... събрана в правилния стадий на зрялост, (опаковане), и пресована в рамките на двадесет и четири часа след това. Извличането на зехтина става чрез студено пресоване и с помощта на новаторски механични процеси, благодарение на които полученият продукт запазва почти непокътнати всички органолептични свойства, типични за свежата маслина. Компанията разполага с почти вековен опит в сектора, благодарение на важната професионалност, придобита от нейния основател, г-н Ремо Моначи.
... маслодайни семена, с масленост над 5%. Нашите съоръжения са насочени към компании, които използват предимно механични и студени методи на извличане, с изключение на извличането с разтворители или химически реагенти. Най-важната иновация е, че смилането се извършва чрез студено смачкване, а не чрез смилане с чукове, като в началото на процеса на пресоване, пастата на продукта се отделя от самото ядро, което след това се смилат и изхвърля отделно под формата на пелети.
... с куриери при контролирана температура в цялата страна. Ние сме компания, която залага на качеството и желаем да поддържаме високи стандарти на компания, произвеждаща изключителности на италианския пазар.
По този повод предлагаме екстра върджин зехтин на 0 км, получен от биологично земеделие, с пресоване на студено в рамките на 24 часа след прибиране на реколтата; така получаваме продукт с високо качество.
... натурално плащане на 50-те семейства, които работели за него на фирменото стопанство. През следващите години лозарството придобива все по-важна роля в семейния бизнес и започва производството на вино за продажба на обществеността. След винопроизводството и процесите на пресоване, дядо Калисто обикновено е хвърлял гроздовите остатъци в кладенеца, за да ароматизира водата. Празникът в двора е бил голям, с участието на цялото семейство и на колонистите, както и винаги е била голяма стойността на братството, което винаги присъства в паметта и живота на семейството Malavasi.
... хидравлика. Theonilde приема настоящата си форма на дружество през 1995 г. след трансформация на предишна компания, основана през 1987 г. Създадена е в Лумецане, икономически район на металургичната и металомеханичната индустрия, а по-късно се премества във Вобарно, където се развива, увеличавайки обема и разнообразието на производството. През първите години компанията концентрира дейността си в...
Семейство Елия произвежда висококачествено екстра върджин зехтин от 1909 г. чрез използване на вибратори за събиране и смилане в рамките на 24 часа след това, с инсталация за преработка с студено пресоване и мелница. Вариантите на маслините са Ротонделе и Фронтойо. Сертифицираният контрол на качеството, събирането и преработката с проследимост на сертифицираната верига (APROL Салерно, По следите...