Италия, Bovezzo
...горната пресова плоча се спуска и притиска намотката към долната фиксирана маса. Четирите единици за свързване са разположени на намотката и завършват цикъла на свързване. След като това бъде завършено, пресовата плоча и 4-те глави се отдалечават, освобождавайки намотката и позволявайки на конвейерната система да продължи с преместването на свързаната намотка. Когато заводите не изискват...
... различни видове преработка, рязане или пресоване, в зависимост от това дали искате да предлагате продукт като нарязан, пулпа, кубчета или резени. По-малко течна и по-плътна от пюре, доматената пулпа се използва в много рецепти, от редуцирани сосове до пълнени фокачии, от "калцони" до зеленчукови гратини и супи. Оценява се и остатъчното съдържание на захар в плодовете. След това плодовете се измиват с водни струи и в резервоари, за да се отстранят всякакви чужди частици, получени от прибиране, зелени части и неподходящи плодове.
Италия, Imperia
...), след проста декантация в подземна купчина. Опакован е в древна ребриста бутилка с механична запушалка: всяка бутилка е снабдена с коркова наливна система. Етикет на продукта В раздела 'Прикачени файлове' ще намерите етикета с хранителните данни и друга информация за продукта. Комбинации "Pinzimolio" е особено подходящ за подправяне на сурови зеленчуци (целина, копър, репички, артишок, моркови, домати) и е особено отличен за дип.
Италия, Monterotondo
...Биологичното кокосово масло на едро от Vegantis, предлагано с формати и цени на едро, е 100% натурално, студено пресовано и нерафинирано. Сертифицирано като биологично. Произведено в Шри Ланка, то е растителна мазнина, извлечена от изсушената пулпа на кокосовите орехи. Изсушената по естествен начин пулпа след това се извлича с модерната техника на студено пресоване, която запазва...
Италия, Palagianello
... типичния цвят, вариращ от златисто жълто до зелено. Зехтинът Soledòr Extra Virgin се трансформира от внимателно подбрани и набрани маслини, за да се запази качеството и вкусът, които след това се предават на многото, които избират нашия продукт.
Италия, Brembate
... Италиански дизайн с персонализирани продукти Добро съотношение качество/цена Напълно произведено в Италия Времена за производство: 7 дни след вашата поръчка и ако е спешно до 24 часа след поръчката (в зависимост от типа на нагревателя). На нашия уебсайт www.creverzeni.com...
Италия, Mesoraca
...Сопресата е един от най-иконичните колбаси на Калабрия. Получава се строго от бедрото и корема на свинята, към които се добавя свинска мас, всичко се смели отделно и след това се смесва с добавка на типични подправки за калабрийските колбаси. Смеската се пълни и завързва ръчно, за да образува първо голям колбас, а след това, благодарение на етапа на пресоване, получава оригиналната форма, която...
Италия, Ventimiglia Di Sicilia
...Екстра върджин зехтинът, произведен от компанията Oro di Calamigna, е зехтин, изцяло направен от италиански маслини, произхождащи от Вентимиля, Сицилия. Пресоването на този зехтин се извършва в рамките на 12 часа след събирането, този вид обработка е известен като "студено пресоване". Цветът на зехтина е смарагдозелен с златисти отблясъци. Вкусът на този екстра върджин зехтин е средно интензивен...
Италия, Nove
...През последните тридесет години Stalam е разработила и продала голям брой RF сушилни, специфични за продукти от естествен или синтетичен латекс (главно матраци, възглавници, анатомични седалки и непрекъснати плочи) след вулканизация и пране, пресоване или хидроекстракция с центрофуга, хидрофилни полиуретанови продукти след отливане за медицинска и здравна употреба и други полимерни субстрати с...
...Производствен район: Леверано (Ле). Грозде: 70% Негроамаро, 20% Примитиво, 10% Монтепулчано. Система на отглеждане: алберело. Натура на почвата: алувиална, средно глинеста, с участъци, склонни към варовик. Винификация: след внимателен подбор на гроздето, то се подлага на отделяне на зърната (без пресоване). Мостото ферментира в стоманени резервоари в продължение на 10-12 дни при контролирана...
Италия, Borgagne
... пресоване на зехтин. За да произведем нашето Кафе Колибри, полагаме максимални усилия в производството на добро кафе, от отглеждането до печенето. Нашето кафе 100% арабика се произвежда в Хондурас, следвайки строги агрономически практики и след това се обработва ръчно в Италия от ръцете на опитни майстори на печене. Стриктно избягваме използването на вредни пестициди за фауната и флората и се грижим за околната среда, залесявайки зоните на отглеждане. Нашите методи на обработка придават на нашето кафе особен и характерен аромат, дарен му от невероятното биоразнообразие на зоните на отглеждане.
Италия, Orbassano
... след това се насочват в удобната кошница за събиране. Машината е способна да намали обема на въведения материал с над 95%, като предоставя следните предимства: - Икономически спестявания: Драстично намалява честотата на смяна на контейнерите за отпадъци и тяхното извозване; - Улеснява разделното събиране; - Намалява разходите за управление на околната среда благодарение на намаляването на...
...и "Коратина", смлени с гранитни мелници от Монте Роза в часовете непосредствено след доставката. От умелата смес на тези два сорта се ражда зехтинът Папалардо, деликатен, плодов и апетитен. Подходящ е за пържене и подправяне; не е филтриран: оттук произтича ограничена седиментация и минимално замъгляване, но това не променя вкуса му, а напротив, е индикатор за неговата чистота (киселинност 0,4...
Италия, Silvi
... абруцките територии, те се млят в кратък срок след събирането им в традиционна маслобойна с гранитни камъни, чрез отцеждане от "първото студено пресоване", което запазва непроменени всички органолептични характеристики на най-истинския зехтин от висша категория, получен единствено чрез механични процеси, като истинска преса на маслини.
Италия, Refrontolo
Селскостопанското дружество Le Mire от Refrontolo произвежда отличен Prosecco DOGC. Prosecco е собствено производство, при което с модерни винопроизводствени инсталации се преминава от нежно пресоване към ферментация на мъстта в контейнери с контролирана температура, а след това в автоклави за образуване на мехурчета. Собствено производство и дегустация. Разположена на върха на хълма на MIRE в...
Италия, Trevignano
Технологии, приложени в сектора на рециклирането Благодарение на опита, който придобиваме ден след ден, в Италия се утвърдихме като отправна точка за проучване и производство на машини за намаляване на обема на отпадъците. С желанието да насърчим и подобрим все повече разделното събиране и изхвърлянето на отпадъците, произвеждаме еко-компактори, които отговарят на специфичните нужди на клиента...
Италия, Pienza
... събрана в правилния стадий на зрялост, (опаковане), и пресована в рамките на двадесет и четири часа след това. Извличането на зехтина става чрез студено пресоване и с помощта на новаторски механични процеси, благодарение на които полученият продукт запазва почти непокътнати всички органолептични свойства, типични за свежата маслина. Компанията разполага с почти вековен опит в сектора, благодарение на важната професионалност, придобита от нейния основател, г-н Ремо Моначи.
Италия, Bagnatica
... маслодайни семена, с масленост над 5%. Нашите съоръжения са насочени към компании, които използват предимно механични и студени методи на извличане, с изключение на извличането с разтворители или химически реагенти. Най-важната иновация е, че смилането се извършва чрез студено смачкване, а не чрез смилане с чукове, като в началото на процеса на пресоване, пастата на продукта се отделя от самото ядро, което след това се смилат и изхвърля отделно под формата на пелети.
Италия, San Salvatore Telesino
... с куриери при контролирана температура в цялата страна. Ние сме компания, която залага на качеството и желаем да поддържаме високи стандарти на компания, произвеждаща изключителности на италианския пазар. По този повод предлагаме екстра върджин зехтин на 0 км, получен от биологично земеделие, с пресоване на студено в рамките на 24 часа след прибиране на реколтата; така получаваме продукт с високо качество.
... натурално плащане на 50-те семейства, които работели за него на фирменото стопанство. През следващите години лозарството придобива все по-важна роля в семейния бизнес и започва производството на вино за продажба на обществеността. След винопроизводството и процесите на пресоване, дядо Калисто обикновено е хвърлял гроздовите остатъци в кладенеца, за да ароматизира водата. Празникът в двора е бил голям, с участието на цялото семейство и на колонистите, както и винаги е била голяма стойността на братството, което винаги присъства в паметта и живота на семейството Malavasi.
Италия, Vobarno
... хидравлика. Theonilde приема настоящата си форма на дружество през 1995 г. след трансформация на предишна компания, основана през 1987 г. Създадена е в Лумецане, икономически район на металургичната и металомеханичната индустрия, а по-късно се премества във Вобарно, където се развива, увеличавайки обема и разнообразието на производството. През първите години компанията концентрира дейността си в...
Италия, San Cipriano Picentino
Семейство Елия произвежда висококачествено екстра върджин зехтин от 1909 г. чрез използване на вибратори за събиране и смилане в рамките на 24 часа след това, с инсталация за преработка с студено пресоване и мелница. Вариантите на маслините са Ротонделе и Фронтойо. Сертифицираният контрол на качеството, събирането и преработката с проследимост на сертифицираната верига (APROL Салерно, По следите...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play