Италия, Martina Franca
...Салсичата Мартинезе е типичен деликатес от традицията на Пулия, произведен от месо с високо качество и ароматизиран с местни подправки. Този деликатес се характеризира с вкусен и ароматен вкус, който го прави перфектен за консумация самостоятелно или като част от плато с деликатеси. Салсичата Мартинезе е ръчно изработен продукт, създаден по традиционни методи и с автентични съставки. Нейният уникален вкус и ръчна изработка я правят продукт на изключителност в гастрономията на Пулия.
Италия, Parma
...Черният свински шунка, с наситен червен цвят и интензивен вкус, напомня за аромата на гората и притежава дълбока сладост, произтичаща от начина на отглеждане и храненето на открито. Също така, обработката, която е изцяло ръчна, се извършва с уважение към нашите емилиански традиции.
Италия, Pistoia
...Тосканският суров месо, с необичайно закръглена форма и яркочервен цвят, се характеризира с наистина уникален процес на узряване и с факторите на околната среда, в които се обработва, които допринасят за придаването на наистина неповторимия деликатен, солен и ароматен вкус на месото.
...IL SENESE Прошуто кото от "Чинта Сенеze DOP" Суровина: Прясно бедро от "Чинта Сенеze DOP" с подбрано стъпало кг. 15,00 Съставки: Прясно бедро "Чинта Сенеze DOP", без полифосфати, млечни производни, глутен и глутамат: сол, аромати и подправки, декстроза, фруктоза, антиоксидант E316, консерванти E250 Готов продукт: Кг 10, приготвено в кърпа с цел задържане на соковете от готвенето в контакт с продукта, завързано, опаковано в прозрачна Cryovac и пастьоризирано, опаковка в картонени кутии по 2 бр.
Италия, Barberino Di Mugello
...САЛАМИ ТОСКАНО, Приготвено с избрани свински меса, средно смляно и кубчета сланина, се пълни в колагенова черва и се отлежава. ПРОШУТТО - свински бут "КАЗАЛИНГО АЛА ТОСКАНА" ФИНОЧИОНА, Приготвено с избрани свински меса, е типичен тоскански колбас в колагенова черва, ароматизиран със семена от копър. ПАНЧЕТА от чисто свинско, навита или разпъната, солена и отлежала по тоскански.
Италия, Irgoli
От 1965 година голяма страст към добротата. Вече над 40 години Salumificio Murru в Ирголи свързва традиционното сардинско занаятчийство в производството на колбаси с модерни производствени принципи, които основателят Антиоко Муру е усвоил в Германия. Горди сме да ви предложим наградените колбаси и шунка на Муру от Сардиния в широк асортимент от Салсичия, Салами, Прошуто, Лардо до Панчета. Ново: Порчета Муру - Сардинско печено прасенце!
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play