...Агнолоти пиемонтеzi са автентична специалитет от Пиемонт, датираща от регионална рецепта от XIX век. Тези равиоли са пълнени с три вида постно прясно месо (говеждо, свинско и бяло месо) и сезонни зеленчуци (задушено зеле, цвекло или спанак в зависимост от сезона). Основните съставки включват варен шунка, печено говеждо, варено пиле, спанак, печено свинско, задушено зеле и мортадела. Тази комбинация от вкусове предлага уникално и традиционно кулинарно изживяване, перфектно за тези, които искат да опитат истинската пиемонтеzка кухня.
...La Polli Azzolina се занимава с отглеждане и клане на птици, производство и разфасоване на месо. Призната с печата CEE IT 1047/M. Основана през 2003 г., днес е присъстваща предимно на африканския пазар. Търговия на дребно и едро с прясно и замразено месо, пиле, кокошка, телешко, свинско. За допълнителна информация, моля, пишете ни на нашия имейл адрес.
...Ананас и др...)
- Месо (Пиле, Говеждо, Агнешко, Свинско)
- Зърнени храни (Паста и Ориз)
- Морски дарове (Туна, Скарида, Риба, Миди и др...)
- Млечни продукти (Мляко и Сирене)
- Сладки продукти (Шоколад, Бисквити, Мед)
- Минерали (Литий, Желязо, Злато, Алуминий)
- Дървесина (Нашата специалност е паркет, и можем да предоставим всеки вид дърво.)
- Имаме и широка гама от видове кафе, включително известното кафе Gheisa.
... снабдяване с храни, в зависимост от обстоятелствата, които са публично достъпни.
Замразено цяло пиле и части
Тъй като хората купуват само това, което искат, перспективата за качеството на потребителите е по-подходяща. Когато потребителите купуват птиче месо, го готвят и го сервират на семействата си, те очакват то да изглежда, да има добър вкус и да се чувства приятно в устата.
Замразено свинскомесо
Ние сме продавачи от клас А на най-квалифицираните центрове за свинскомесо в света: Mercosur (Аржентина, Бразилия, Уругвай и Парагвай) и Испания.