Punto Srl е компания, специализирана в разпространението на хранителни продукти. С нов търговски обект, оборудван с щанд за колбаси, сирена и прясно хлебче, Punto Srl предлага широка селекция от пресни и замразени хранителни продукти, както и разнообразие от плодове и зеленчуци. Качеството на продуктите винаги е гарантирано и компанията се ангажира да поддържа изгодни цени за потребителите чрез пр...
... подправките на вашата рецепта. Не е случайно, че това е най-обичаното качество от големите готвачи за приготвяне на ризото.
Оризът RISERVA ALBERONA е Карнароли, получен изключително от контролирано и сертифицирано семе, обозначено като "КЛАСИЧЕСКО" и "КАРНАРОЛИ ОТ КАРНАРОЛИ ПАВЕЗЕ".
Споменатите характеристики, заедно с изключителната компактност на удължените зърна с малка централна част, го правят едно от най-добрите качества на ориз на пазара и водещият продукт на Касина Алберона, която след повече от 30 години дейност в сектора на оризовото земеделие.
Ризерията Пасини е основана през 1948 г. в село Вила Гарибалди, разположено сред оризищата на Мантова. В резултат на постоянните инвестиции, днес компанията е в състояние да преработва всички основни сортове ориз (арборио, карнароли, вялоне нано, рибе, оригинарио и тайландски), получавайки продукт с изключително високо качество. Производствената мощност достига 480 000 центнера ориз на година. Оризът може да бъде опакован в торби от 1,5 и 25 кг, 1 кг вакуумиран, биг беги или натоварен в цистерни.
... КЛАСИЧЕСКИ КАРНАРОЛИ (ВИЖТЕ САЙТА НА НАЦИОНАЛНАТА АГЕНЦИЯ ЗА РИЗО).
ПРЕРАБОТВАМЕ НАШИЯ РИЗО В РЪЧНА МЕЛНИЦА ОТ НАЧАЛОТО НА 20-ТИ ВЕК, ПРИ НИСКА ТЕМПЕРАТУРА И С ЛЕКО ПИЛЕНЕ С КАМЪК, ЗА ДА ЗАПАЗИМ НЕНАРУШЕНОТО КАЧЕСТВО НА ЗЪРНОТО. ПО-ТЪМЕН, НО С ПОВЕЧЕ ВКУС, С ПО-ДОБРА УСТОЙЧИВОСТ ПРИ ГОТВЕНЕ И ПО-МАЛЪК РИСК ОТ УВЕЛИЧАВАНЕ НА ГЛИКЕМИЧНИЯ ИНДЕКС.
ГРИЖИМ СЕ ЗА НАШИЯ КАРНАРОЛИ ОТ ПОЛЕТО ДО МАСАТА.
... да се гарантира винаги свеж и ароматен бял ориз. Нашата обработка на ориза се извършва според традицията: оризовите зърна се обработват постепенно с белене, каменно смилане и завършване при стайна температура, за да се запазят непокътнати органолептичните качества на нашия ориз с висока хранителна стойност и гастрономически стил. Продуктите на crespiriso: ОризКарнароли, ориз Виалоне нано, ориз Балдо, ориз Арборио, ориз Рома, ароматен ориз, черен ориз Венере, червен ориз Ермес, брашно от царевица, оризово брашно, оризови бисквити, готови ризота с Карнароли и черен трюфел, с гъби, оризова паста.
... нашите водоизточници. Произвеждаме автентично карнароли, класическата разновидност, а не нейните заместители. Изсушаваме го с метан, извършваме бавна обработка с камък и го опаковаме в защитна атмосфера, за да запазим най-добре неговите органолептични качества.
... ориз.
➢ Надеждност: Ние сме фермери от поколения, нашата компания е основана през 1909 година. Можем да гарантираме знания, опит и страст към нашия ориз.
ПРОИЗВЕЖДАМЕ:
- ОризКарнароли
- Черен ориз Венере...