... гранулация гарантира незабавна разтворимост, за уникален и неповторим вкус.
Идеален за отлични бульони, може да се добавя и към супи или сосове.
За да получите приятен биологичен зеленчуков бульон, разтворете 4 г от Биологичния Зеленчуков Гранулат Bauer (1 чаена лъжичка) в 250 мл вода и оставете да заври за няколко минути. Продуктът може да се добавя към храните (супи, минестрони, сосове, рагу, меса, риби, ризото, яйца и др.) по време на готвенето.
Търговия на дребно с говеждо месо. Семейство Гати, от края на 19-ти век, с passion се занимава с обработкана земята и животновъдство. През 1979 г. е основана настоящата агрономическа компания, от която през 1998 г. се ражда PIO BOVE, регистрирана марка с гарантирано качество и пионер в късата верига. Произвеждаме свинско месо, местни колбаси, сезонни плодове, сезонни зеленчуци, пресни яйца.
... - PROtection с микровълни за антикварни мебели - PROtection Zero2 за произведения на изкуството. Обработките против дървесни вредители PROtection са щадящи за околната среда и хората, като с увереност премахват вредителите на всички жизнени етапи (яйца, ларви, какавиди и възрастни). В края на интервенциите се издава сертификат за гаранция за правилно извършената обработка. Предлаганите услуги са насочени както към частни лица, така и към компании и професионалисти, с които си сътрудничим (строителни фирми, инженери, архитекти, геодезисти).
... КЪМ НОРМАТИВИТЕ ЗА САМОКОНТРОЛ В ХРАНИТЕЛНИЯ СЕКТОР H.A.C.C.P. ИМА СЪЩО ТАКА СЕРТИФИКАТ, КОЙТО ПОЗВОЛЯВА НА ПОТРЕБИТЕЛЯ ДА ЗНАЕ РАЗЛИЧНИТЕ ФАЗИ НАОБРАБОТКА, ПРОИЗВОДИТЕЛЯ И МЕТОДИТЕ НА ПРОИЗВОДСТВО. ВСЕКИ ЕТАП СПАЗВА ХИГИЕННО-САНИТАРНИТЕ КРИТЕРИИ, НАЛОЖЕНИ ОТ ДЕЙСТВАЩАТА НОРМАТИВА. НИЕ СМЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НАЯЙЦА ОТ ПАТЕШКИ ЯЙЦА. ПОЛЗИТЕ ОТ ЯЙЦАТА СА МНОГО: СЪДЪРЖАТ МНОГО ВИТАМИНИ, А, D, E И K...
... температура, за да не "денатурира" протеините и въглехидратите, и за минимум 12 до 36 часа, в зависимост от типа формат, който трябва да се обработва.
Обработката на Прясна Паста: всеки продукт се изработва чрез ВНИМАТЕЛНО ИЗБРАНИ СУРОВИ МАТЕРИАЛИ и категорично отхвърля използването на консерванти или добавени добавки. Качествено тесто. Това е целта, която преследваме при всеки производствен цикъл. Избрани пресни яйца, семена с високо съдържание на протеини, произхождащи на 100% от италиански полета, бавно и хомогенно замесване, постоянна и постепенна бронзова формовка, това са нашите тайни.
... години работим с AIC, Италианската асоциация по целиакия, за да обслужваме по най-добрия начин клиентите с целиакия. За хората с непоносимост към мляко, яйца и ядки предлагаме сладолед от соя и ориз, а също така произвеждаме сладолед и без използване на захароза. С 60 години дейност и постоянен стремеж към качество, сме подбрали най-доброто от благородните суровини, като Ночила Тонда Джентила...
Ръчно производство и обработкана нуга, шоколад, хрупкави изделия, фигури и шоколадови яйца, пралини, трюфелни шоколади с възможности за персонализиране.