..."Le Arance Tarocco Gallo" са един от най-ценените сортове червени портокали, известни със своя сладък вкус и характерна червена пигментация на пулпата. Тези портокали се отличават с тънката и устойчива кора, в оранжево с червени нюанси, което ги прави лесни за белене. Пулпата е без семена и предлага сладък и приятен вкус, благодарение на специфичния баланс между захари и киселини. "Le Tarocco...
...W: 450 - 500. Фарина тип '00', получена от избрани италиански, европейски и северноамерикански зърна, за теста с индиректна обработка или дълга ферментация. Идеална за увеличаване на протеиновото съдържание и подобряване на глутеновата мрежа на тестените изделия. Препоръчва се за приготвяне на висококачествени Панетони, Пандори и Великденски гълъби.
10КГ...
...Вертикалните опаковъчни машини Dolzan, оборудвани с дозатор Multiteste, представляват перфектното решение за опаковане, съчетаващо PERFORMANCE и PRECISION НА ДОЗИРАНЕ.
Дозаторите Multiteste са подходящи за обработкана ГРАНУЛИРАНИ ПРОДУКТИ като: кафе на зърна, бисквити, замразени продукти, ориз, бобови култури, зърнени храни, бонбони, закуски, настъргано сирене, зеленчуци, сушени плодове, семена...
...Смес с чиста етикетка за печива от царевица и слънчогледови семена, осигуряваща гладка обработкана тестото, стабилност и обем.
Формат: 10 кг
Дозировка: 100%...
...Този нов модел на култиватор разширява вече обширната гама от машини, които произвеждаме. В този последен проект вложихме целия си опит в изграждането на машини за обработкана почвата, поставяйки си за цел да създадем култиватор с лека, но здрава конструкция, лесно адаптираща се към тракторите от серията за овощарство и лозарство.
Препоръчва се за работа в лешникови градини, овощни градини, лозя и др. за раздробяване и аериране на почвата. Произведен в различни размери, той е особено подходящ за земеделски стопанства, разположени в хълмисти райони.
...СПЕЦИАЛИТЕТ С ХРАНА НА ОСНОВА НА СЕМОЛИНА ОТ ТВЪРДА ПШЕНИЦА И БРАШНО ОТ СЕМЕНАНА КАНАБИС 6%. Зърнените култури, използвани в продукта, са отгледани в Сицилия. Пастата е резултат от ръчна обработка, формована с бронзови матрици, сушена бавно и опакована ръчно. СЪСТАВКИ: Семолина от сицилианска твърда пшеница, брашно от семенана сицилиански канабис 6%, вода. Информация за алергените: Съдържа ГЛУТЕН. Нетно тегло 500 г.
...Картоф, морков, лук, магданоз, праз, целина, чесън и домат, произхождащи от биологично земеделие и гарантирани от CSQA. Това са здравословните съставки, избрани от Bauer за Биологичния Зеленчуков Гранулат. Специалната обработкана компанията от Тренто прави разликата: бавен и деликатен процес, който предвижда само добавянето на ценния екстракт от мая и масло от слънчогледови семена. Специалната...
Cerealveneta работи в сектора на агро-хранителната индустрия повече от двадесет и пет години, произвеждайки брашна и полуфабрикати от интегрални, биологични и безглутенови съставки, получени чрез преработка на зърнени култури, бобови растения, специални семена, по-малки семена, трици и зародиши. Cerealveneta прилага специална термична обработка за стабилизация и печене на суровините, последвана...
... производствени линии, вече налични, и линия за обработканасемена от рожков, от които се получава брашното от семена ILCAR, току-що пуснато на пазара.
Благодарение на многогодишния си опит в сектора и наличието на отличен местен рожков, ILCAR предлага висококачествени продукти, гарантирайки с ангажираност и отдаденост максимална подкрепа на клиентите.
... персонал за товарене-разтоварване, складиране и използване на различни устройства. La Padana Trasporti Soc. Coop. извършва също и следните дейности: земни движения, обработкана терена, разрушаване/счупване, възстановяване на строителството и селскостопански работи за трети лица.
... дюрум все още представлява специален продукт, богат на витамини, протеини и минерални соли, от чиято обработка се произвеждат множество формати, всички изтеглени в бронз. Сушенето, почти естествено, се извършва при 30/40°C за период от 8 до 24 часа, така че пастата да запази целия си вкус. Методите, следователно, са всички занаятчийски, но не е изключен и приносът на най-съвременните технологии, които позволяват, между другото, парна пастьоризация, незабавно опаковане на свежото в модифицирана атмосфера и стерилизация на готовия продукт.
Производството достига 1.200 килограма на ден.
...Обработката на Суха Паста: методът наобработка е деликатен и се състои основно от 4 различни етапа: Етап на замесване: използваме изключително 100% италиански семена от твърда пшеница с високо съдържание на протеини. Всеки формат паста изисква подходяща смес от семена и вода. Студеното замесване (не над 35°C) предотвратява "термичната денатурация" на глутена, ценната съставка, съдържаща се в...
... екстра върджин зехтин с механична обработка и в непрекъсната студена маслобойна. След приключване на обработката на екстра зехтина, започваме обработката на ароматизирания с маслини и пресни плодове директно в маслобойната. Биологичен режим. Проследимост и сертифицирано биологично производство.
... проектирани така, че да запазят естествеността и автентичността на продуктите. Изборът на продукти, които Grifo Enological Machines предлага, включва: преса за грозде, отстранявачи на гроздови дръжки, гроздови дестемери и пълнители, които се използват в оенологичните производства; добавяме и отстранявачи насемена за нар, плодови преса и отстранявачи на костилки. За да завърши асортимента, компанията...
... и ръчна обработка, можете да намерите няколко семена или влакна от плодовете. В ликьорите, мандаринело, лимонело и оранчело, можете да намерите в суспензия по-интензивен цвят, това са етеричните масла, съдържащи се в корите на цитрусите, използвани в инфузия за осемдесет дни, които предават своите масла на алкохола. Всъщност, ние не използваме есенции и/или други изкуствени добавки, както се прави в индустриалното производство за големи количества и .......... Просто разклатете енергично преди да сервирате добре охладено.
... маслодайни семена, с масленост над 5%. Нашите съоръжения са насочени към компании, които използват предимно механични и студени методи на извличане, с изключение на извличането с разтворители или химически реагенти. Най-важната иновация е, че смилането се извършва чрез студено смачкване, а не чрез смилане с чукове, като в началото на процеса на пресоване, пастата на продукта се отделя от самото ядро, което след това се смилат и изхвърля отделно под формата на пелети.
...BACON, всичко това без използване на месо и само с натурални съставки, което ги прави подходящи за клиенти, които искат да усетят силни вкусове, подобни на месото. Освен нашите смеси, предлагаме и гама от 50 вкуса за класическа ароматизирана панировка. Нашата компания внася и изнася подправки като; чили, градински чай, босилек, мащерка, лук, чесън, домат на прах, гранулиран и люспи, куркума, къри, черен и бял пипер, семена от копър, кориандър, мента, картофи и много други подправки, а също така нашите продукти са с отлично качество и без консерванти.
... любители на отличното вино. В момента, в историческите рафтове на винотека има около 3000 етикета, а страстта към виното, познанията за сортовете грозде, тероара и методите наобработка и съхранение, които постоянно влияят на нашите предложения. Във винотека можете да намерите нашите най-добри избори между бели и червени вина, международни вина, ценни и реколта вина, шампанско, пенливи вина, дестилати, отлежали и торфени уискита, граппи от най-добрите национални и чуждестранни марки.
... фермери. Занимава площ от около 5 000 кв. м, в която се съчетават занаятчийството и модерността на производствените съоръжения. Компанията се гордее с производството на типична и автентична занаятчийска паста, получена чрез характерната обработкана древните традиции за производство на паста, използвайки най-добрите семена от твърда пшеница, бавно замесване с хладка, бактериологично чиста вода и бавно сушене при ниска температура. А за някои формати обработката се извършва с използването на бронзова матрица.