...Преса за пълнене с полуавтоматично действие за парчета месо в фиброзни черва, фибрам и др. и/или еластична мрежа и колаген до диаметър 170 мм.
Преса за пълнене с полуавтоматично действие за парчета месо в фиброзни черва, фибрам и др. и/или еластична мрежа и колаген до диаметър 170 мм.
Използва кръгли, овални, квадратни и правоъгълни форми.
Стандартна камера за пълнене с размер 500 мм;
Специални машини с камери от 700, 800, 1.000 мм.
Пневматично или електропневматично функциониране с PLC.
Модел: IF 5600
Приложение: Черво/мрежа/колаген/мрежа
Размери: 325x70x150 (В) см
Производство до: 1,5...
... производствена линия в зависимост от нуждите на клиента; наличен е в две версии: "TFR 300" и "TFR 400" с изходна уста съответно с диаметър 300 и 400 мм.
"TFR" шредер, оборудван с разбиваща спирала с диаметър 350 мм, осигурява, в допълнение към прецизността и качеството на рязането, което винаги отличава машините на "Velati", производителност в непрекъснат режим до 12 тона/ч; поради високата си производителност и гъвкавост, той обикновено се използва в индустриални предприятия за варени салами, пресни колбаси, храни за домашни любимци, преработка на зеленчуци и производство на биогаз.
...LEGASALUMI
LEGATRICE INOTEC МОДЕЛ IG 5: INOTEC Автоматична машиназа връзване на колбаси.
Giromatic IG5 е подходяща за автоматично, бързо и ефективно връзване на колбаси тип cacciatore или mignon от 85g до 340g с колагенова и естествена обвивка.
Изработена е от неръждаема стомана и е програмируема чрез сензорен екран, който може да се комбинира с всякакъв вид пълначка. Може да произвежда с колагенов материал 100 броя на минута колбас тип bocconcino и 70 броя на минута колбас тип cacciatore.
...Лесно монтиращият се шлифовъчен инструмент опростява работата на потребителя, поддържайки ефективно перфектното рязане на стоките; плочата, монтирана на топчести лагери, има изключителна плъзгаемост и позволява рязане на тежки колбаси, печива, сирена, риба, твърдо месо и други. Въпреки че е малка машина, тя притежава предимствата и точността на конструкцията на по-големите нарязвачи...
... производствените разходи и да управляваме относително малък склад, а всичко това днес ни позволява да предлагаме конкурентни цени на производителите на колбаси. Паралелно с изкуствените черва, част от компанията се занимава от 2007 година с търговия, а днес и с производство, на термоуспокояващи торби за вакуумно опаковане.
...произведен директно от семействата Угучони и Брунети.
След като седнете на масата, сякаш на борда на машина на времето, започвате да пътувате за откриването на древните кулинарни традиции на Марке, където изобилни угощения произлизат от съчетание между фантазия и традиция, всичко в уважение към качеството. Философия, която се изразява в непрекъснатото търсене и избор на меса, сирена, колбаси, бобови култури, зеленчуци и вина от високо качество, всичко от ръчно производство, с внимание към Slow Food и всичко, което е био и натурално.