...Caciocavallo al Peperoncino е зряло сирене, произведено от мляко с високо качество и обогатено с пикантния вкус на червения пипер. Това сирене се характеризира с силен и решителен вкус, който го прави перфектно за любителите на интензивни аромати. Caciocavallo al Peperoncino е ръчно изработен продукт, създаден по традиционни методи и с автентични съставки. Неговата ръчна обработка и уникален вкус го правят продукт на изключителност в италианската млечна традиция.
Еногастрономия - Типични калабрийски ръчно изработени продукти Юридически адрес в Рим, докато разпространението и производството се извършват директно в Калабрия, в Кротоне (КР) Въпреки строгата ръчна изработка на продукта, в процеса на преработка се прилагат всички най-съвременни техники за хигиенично съхранение. Търговия на едро - Доставка по целия свят. calabriascerra е в сътрудничество с компа...
...Оризовите крекери са вкусна закуска, идеална за похапване между храненията или за аперитив с приятели. За да ги направят по-вкусни, оризовите крекери са оформени като звезди, перфектни за организиране на оригинален и уникален бюфет. За да обогатят вкуса на оризовите крекери, е добавен лютчервенпипер, който им придава жив и неустоим вкус. Едно от предимствата на тази закуска с лютчервенпипер е...
...Спианата или Шиачиата е един от най-добрите колбаси от Калабрия. Получава се от най-добрите части на свинския бут, които се нарязват на средни парчета и се смесват с нарязан на средни парчета сланина. Добавят се характерните калабрийски подправки, включително див копър и неизменния червенпипер на прах. Всичко това се натъпква в черва и се оставя да зрее повече от 60 дни при постоянна температура...