Италия, Orbassano
...Агнолоти пиемонтеzi са автентична специалитет от Пиемонт, датираща от регионална рецепта от XIX век. Тези равиоли са пълнени с три вида постно прясно месо (говеждо, свинско и бяло месо) и сезонни зеленчуци (задушено зеле, цвекло или спанак в зависимост от сезона). Основните съставки включват варен шунка, печено говеждо, варено пиле, спанак, печено свинско, задушено зеле и мортадела. Тази комбинация от вкусове предлага уникално и традиционно кулинарно изживяване, перфектно за тези, които искат да опитат истинската пиемонтеzка кухня.
Италия, Sizzano
...Вторични ястия от пиедмонската кухня Месо (задушено и печено) Сирена със средна или дълга зрялост Сини сирена ЦВЯТ Рубинено червено с гранатови отблясъци АРОМАТ Деликатни флорални нотки на роза и виолетка Ягода ВКУС Закръгленост на танините с кадифено тяло Баланс на киселинността Отлична дълготрайност ТЕМПЕРАТУРА: 18-20 °С АЛКОХОЛ: 13% - 14% об.
Италия, Venezia
...Изключително силен. Бира с висока ферментация и пълноценен и мек вкус. Ароматът е сладък и перфектно балансиран с кремообразна и компактна пяна. Четири специални ечемични малта и две благородни хмелови разновидности придават елегантни нотки на сушени плодове и лакрица. Отличен с червено месо, задушено или печено, барбекю, пушена риба, зрели сирена, подправени козе сирена и торта Захер.
Италия, Montalcino
...Име на продукта Capo Borgo I.G.T Място на произход От лозята на имота в общината Монталчино Състав Грозде Санджовезе Цвят Яркочервен с рубинено-виолетови нюанси Аромат Винен, отличителен, с нотки на зрели плодове Вкус Сух, гладък и приятен Комбинации Паста с сос, задушено месо, печено, сирене Препоръки за сервиране Отличен по всяко време и температура, но не прекалено охладен...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play