...Агнолоти пиемонтеzi са автентична специалитет от Пиемонт, датираща от регионална рецепта от XIX век. Тези равиоли са пълнени с три вида постно прясно месо (говеждо, свинско и бяло месо) и сезонни зеленчуци (задушено зеле, цвекло или спанак в зависимост от сезона). Основните съставки включват варен шунка, печено говеждо, варено пиле, спанак, печено свинско, задушено зеле и мортадела. Тази комбинация от вкусове предлага уникално и традиционно кулинарно изживяване, перфектно за тези, които искат да опитат истинската пиемонтеzка кухня.
...Изключително силен.
Бира с висока ферментация и пълноценен и мек вкус. Ароматът е сладък и перфектно балансиран с кремообразна и компактна пяна.
Четири специални ечемични малта и две благородни хмелови разновидности придават елегантни нотки на сушени плодове и лакрица.
Отличен с червено месо, задушено или печено, барбекю, пушена риба, зрели сирена, подправени козе сирена и торта Захер.
...Име на продукта
Capo Borgo I.G.T
Място на произход
От лозята на имота в общината Монталчино
Състав
Грозде Санджовезе
Цвят
Яркочервен с рубинено-виолетови нюанси
Аромат
Винен, отличителен, с нотки на зрели плодове
Вкус
Сух, гладък и приятен
Комбинации
Паста с сос, задушеномесо, печено, сирене
Препоръки за сервиране
Отличен по всяко време и температура, но не прекалено охладен...