...Нуклеотиди (аденозин - 5' монофосфат, цитидин - 5' монофосфат,
Уридин - 5' монофосфат, гуанозин - 5' монофосфат):
Предшественици на нуклеиновите киселини, важни за синтеза на клетките на имунната система.
Осигуряват висок ниво на метаболитна енергия.
Помагат за предотвратяване на инфекции при имунокомпрометирани лица.
Укрепват активността на чревната бактериална флора.
Стимулират метаболизма на ненаситените мастникиселини.
...Обработката е извършена в подходяща хигиенично-здравна среда, както и съхранението, с цел запазване на многобройните естествени свойства и характеристики на растенията.
Конопът се използва в човешкото и животинското хранене, представлява ценен хранителен източник за организма благодарение на високото съдържание на протеини, витамини (особено E, B1, B2, B6) и полиненаситени мастникиселини, известни също като Омега-3 и Омега-6 (линови 50-70% и алфа-линоленови 12-25%, освен рядката гама-линоленова киселина).
...Пунянските бадеми се получават от семето на бадемовото дърво (prunus dulcis), подложени на обработка за обелване, внимателен подбор и калибриране. Бадемите се използват широко в приготвянето на сладкиши като: турони, конфети, торти, бисквити, амарети.
Те са богати на протеини, витамини (особено от група B и витамин E), есенциални аминокиселини, ненаситени мастникиселини и минерални соли...
...Плодовете от Пулия се получават от семето на бадема (prunus dulcis), подложени на обработка за обелване, внимателен подбор и калибриране. Бадемите се използват широко в приготвянето на сладкиши като: турони, конфети, торти, бисквити, амарети.
Те са богати на протеини, витамини (особено от група B и витамин E), есенциални аминокиселини, ненаситени мастникиселини и минерални соли (магнезий...
... маслата на Fiorhe съдържат всички естествени продукти на растението: етерични масла, CBD, но също така полиненаситени мастникиселини, омега 3 и 6 и антиоксидантни вещества. Благодарение на синергичната присъствие на тези елементи се получава полезният ефект на обкръжението.