Италия, Milano
...Нуклеотиди (аденозин - 5' монофосфат, цитидин - 5' монофосфат, Уридин - 5' монофосфат, гуанозин - 5' монофосфат): Предшественици на нуклеиновите киселини, важни за синтеза на клетките на имунната система. Осигуряват висок ниво на метаболитна енергия. Помагат за предотвратяване на инфекции при имунокомпрометирани лица. Укрепват активността на чревната бактериална флора. Стимулират метаболизма на ненаситените мастни киселини.
Италия, Cordenons
...Обработката е извършена в подходяща хигиенично-здравна среда, както и съхранението, с цел запазване на многобройните естествени свойства и характеристики на растенията. Конопът се използва в човешкото и животинското хранене, представлява ценен хранителен източник за организма благодарение на високото съдържание на протеини, витамини (особено E, B1, B2, B6) и полиненаситени мастни киселини, известни също като Омега-3 и Омега-6 (линови 50-70% и алфа-линоленови 12-25%, освен рядката гама-линоленова киселина).
Италия, Ponsacco
... консерванти. Ще се почувстваш енергичен като фойерверк. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХРАНЕНЕ на 100 ml: Енергийно съдържание 189 KJ (44 kcal) Мазнини 0 g - от които наситени мастни киселини 0 g Въглехидрати 10,5 g - от които захари 10,4 g Протеини 0 g Сол 0,13 g Витамини: Ниацин 8 mg / 50% ПДП - Пантотенова киселина 2 mg / 33% ПДП B2 0,3 µg / 21% ПДП - B6 2 mg / 143% ПДП - B12 2,0 µg / 80% ПДП ПДП = Препоръчителни дневни дози Препоръчителен прием на ПДП (Препоръчителни дневни дози) за среден възрастен (8400 kJ / 2000 kcal). - www.fireworkenergy.com - info@fireworkenergy.com...
Италия, S.spirito Di Bari
...Пунянските бадеми се получават от семето на бадемовото дърво (prunus dulcis), подложени на обработка за обелване, внимателен подбор и калибриране. Бадемите се използват широко в приготвянето на сладкиши като: турони, конфети, торти, бисквити, амарети. Те са богати на протеини, витамини (особено от група B и витамин E), есенциални аминокиселини, ненаситени мастни киселини и минерални соли...
Италия, Modugno
...Плодовете от Пулия се получават от семето на бадема (prunus dulcis), подложени на обработка за обелване, внимателен подбор и калибриране. Бадемите се използват широко в приготвянето на сладкиши като: турони, конфети, торти, бисквити, амарети. Те са богати на протеини, витамини (особено от група B и витамин E), есенциални аминокиселини, ненаситени мастни киселини и минерални соли (магнезий...
Италия, Paterno
... маслата на Fiorhe съдържат всички естествени продукти на растението: етерични масла, CBD, но също така полиненаситени мастни киселини, омега 3 и 6 и антиоксидантни вещества. Благодарение на синергичната присъствие на тези елементи се получава полезният ефект на обкръжението.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play