...Секрето Крусета от иберийскасвиня е изключителен продукт, който се отличава с интензивен вкус и сочна текстура. Извлечен от долната част на корема, близо до рамото, този разрез произхожда от иберийски свини с над 10 месеца възраст, отглеждани на свобода и хранени по естествен начин. С приблизително тегло между 500 и 650 грама, Секрето Крусета е идеален за приготвяне на скара, във фурна или в...
... съставки. Без изкуствени добавки.
Тегло: 0,280 кг
Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е вакуумирано при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC.
Процес на приготвяне: Избор, смилане, омесване, набиване и узряване.
Съставки: Месо от иберийскасвиня, сол, захари, натурални подправки, растителен протеин.
Тегло: 0,280 кг...
... монтани.
Вътре откриваме шунка с интензивен червен цвят и голямо присъствие на бели и чисти жилки, тъй като сто процента иберийската свиня има до 75% от мазнината си инжектирана в мускула. Целият комплект изглежда блестящ благодарение на нея.
...Ла Лагрима Иберика е парче месо, което се извлича от предната част на иберийската свиня, известно със своя интензивен вкус и сочна текстура. Това парче е особено ценено заради високото си съдържание на интрамускулни мазнини, което му придава уникален вкус и несравнима мекота. Идеално за печене или приготвяне на скара, Ла Лагрима Иберика е популярен избор сред любителите на месото, които търсят...
...Продукт от сушено месо, произведен от месо, съответстващо на мускулната маса с кост, крак и копито на задната част на половин труп на иберийскасвиня, която се храни с зърнени култури и естествени ресурси и е подходяща за човешка консумация.
Тегло: 0.100 г...
...Тази част е получена от свиня с 50% иберийска порода, отглеждана в разширени или интензивни ферми на открито и основно хранена с фураж. Този тип отглеждане в разширени или интензивни ферми и храненето й подобряват интра-мускулната мазнина на свинята, което я прави характерен и уникален продукт на испанското животновъдство и гастрономия.
С минимално узряване от 24 месеца, крайният резултат е оптимален и признат от експерти и потребители. С този Jamón de Cebo de Campo ще се насладите на мек и приятен вкус, който няма да ви остави безразлични.
...Висша гастрономия - Шунка от Иберийскасвиня, хранена с жълъди 75%
Сладост, интензивен вкус, привлекателен аромат, свежест и дълготрайност - това са всички нюанси и оттенъци, които шунката от Висша гастрономия, хранена с жълъди, предлага на небцето. Нейните мазнини правят всяко парче да се разтопява в устата, позволявайки споменът за нея да остане, носейки ни спомени за повече от четиридесетте...
... отглеждането на иберийската свиня, оставена да пасе на свобода за период от поне четири месеца, обикновено от октомври до февруари), се храни с жълъди (las bellotas на испански).
Чистият иберийски лоом на "Cinco Jotas" се характеризира с леко пикантен и опушен послевкус.
Нетно тегло: 450 г / 900 г
Представяне: лоом, опакован вакуумно, в оригинален цилиндър от картон.
Произвеждаме иберийски шунки от жълъди, от полеви храни и от фураж, както и иберийски палети. Ние сме търговци на пресни и замразени свински меса от иберийска свиня. Перса иберика, плума, секрета, панчета, соломило ... извършваме клане почти през цялата година. Пряка продажба от фабриката на крайния потребител и на професионалисти на едро. Извършваме доставки до цяла ЕС. Разпространяваме също така...
Компанията Black Pork Sociedad Limitada се занимава с износ на 100% иберийски хамон от жълъди, както в цели хамони, така и нарязан.
ИБЕРИЙСКИ ХАМОН 100% ОТ ЖЪЛЪДИ / ПАТА НЕГРА
Индивидуална опаковка от 100 грама
Цена: Ex-work Guijuelo, Саламанка (Испания)
Срок на годност: 12 месеца от датата на производство
40 единици в кутия (всяка кутия има средно тегло от 6,55 килограма)
Минимална поръчка: 50 к...
...Това е парче, което има доста интрамускулна мазнина, което допринася за това да бъде месото сочно и вкусно.
Трябва да се подчертае, че, въпреки че иберийската свиня има по-голямо съдържание на мазнини от бялата свиня, тя е по-добре оценявана за нашето здраве.
...Изработен от избрани постни парчета и мраморно месо от иберийскасвиня. Подправен с избрани подправки (паприка за червената иберийска чоризо) и узрял в естествена сушилня.
César Nieto е фабрика за колбаси и шунки, която предлага следните продукти:
Иберийски сушени:
- шунка от жълъд
- лоумо от жълъд
- ломинто от жълъд
- чоризо от жълъд
- салчичон от жълъд
- чоризо вела от жълъд
- собрасада от иберийски жълъд
- нарязани от жълъд
Иберийски пресни:
- кабесеро от жълъд
- чулееро от жълъд
- карильяда от жълъд
- корона от жълъд
- абанико от жълъд
- секрето от жълъд
- преса от жълъд
- плума от жълъд
- соломило от жълъд
- месо от иберийскасвиня
- иберийско месо
- месарски хладилник...
... бочка, в шунки от свиня майка Бодега, Резерва и Гран Резерва и в шунки с крак от свиня Дурок Гран Резерва.
Нашите продукти са насочени винаги към професионалисти: дистрибутори на хранителни стоки, кетъринг, месарски магазини и хотелиерство.
Свържете се с нас и ще ви предоставим индивидуална оферта.
... марката, която и до днес запазваме. Дон Хосе М.ª Хименес Хименес заедно с братята си са основателите на компанията и започват да развиват бизнеса.
В момента BRISA предлага широка гама от продукти, произхождащи от иберийскасвиня с отлично качество, отличаваща се с голямата си работна способност и сериозност, винаги отворена за нови предизвикателства в иновациите и авангарда, като винаги запазва...
Ние сме семейна компания, която произвежда и търгува с иберийски продукти от най-високо качество, произхождащи от собственото ни животновъдство, контролирайки всички процеси от самото начало.
Произвеждаме шунки, палети, ломи, колбаси и всякакви продукти от иберийскасвиня.
Характеризира ни традицията, старанието и отдадеността на всяка една от етапите в производството на крайния продукт...
Alimentos Cárnicos de Extremadura, Alicex, е производител и дистрибутор на пастети и намазки в монодози и стерилизирани кутии.
И използвайки най-доброто от екстремадурската дееса, ние също така предлагаме на вашата маса нашите шунки, палети, колбаси и меса от иберийскасвиня.
Произвеждаме широка гама от продукти за сектора на ресторантьорството. Всеки ден хиляди хора в училища, болници, хотели, ресторанти и кафенета се наслаждават на нашите продукти, изработени от първокласни суровини.
Rational Food предлага ястия от пета гама, традиционни рецепти, приготвени с изключително внимание към детайла, сред които: Руска салата, Салата от пипер Пикильо с треска, Месо с домати, Пайя и ориз, Свински бузи с карамелизиран лук, Печен свински крак, Картофи Али Оли, Пиле по Чилиндрон, Крила в барбекю сос, Приготвяне за салата от раци и скариди, Зеленчуков писто, Телешко в сос, Кюфтета с домати, Тон с домати и пипер, Задушени свински бузи от Иберийскасвиня, Задушена свинска маска с нахут, Болонезе сос и др...
... изисква от нас, и за това сме заложили на постоянна и непрекъсната еволюция, както в качеството, така и в технологията, които ни позволяват да се адаптираме към нуждите на всеки един от нашите клиенти. Продукти: свинска мас, чичарони, месно брашно, иберийски ребра, иберийска сланина, иберийска коремна сланина и др.
FRANRODEL, специалисти в производството и продажбата на шунки и колбаси от иберийскасвиня вече повече от век.
В своята история, тази семейна компания, ръководена от четири поколения от Франсиско Родригес Делгадо, е успяла да съчетае перфектно традиционното занаятчийство с новите технологии и иновативни съоръжения. Всичко това с цел да гарантира, по всяко време, производството на шунки и...
Семейна компания, посветена повече от три десетилетия на производството, обработката, съхранението и разпространението на всички благородни продукти от Иберийскасвиня. През последните години се разширихме международно, работейки с всички продукти, произтичащи от свинята.
Ние сме производители на най-добрите шунки, палети и иберийски колбаси. Разполагаме със собствени деhesas, помещения за разфасоване и сушилни в Хабуго (Уелва). Предлагаме шунки от жълъд, от свободно отглеждане и от интензивно отглеждане, собствени колбаси и прясно и замразено месо от иберийскасвиня.
Компанията JAMIVI, специализирана в ръчното производство на продукти от иберийскасвиня, е създадена през 70-те години с цел да предложи най-добрите свине, отглеждани на жълъди, от собствениците си, семейството Ескрибано, произхождащи, както повечето от сектора, от животновъдството. Меките пейзажи и климатът на района Лос Педрочес, съчетани с традицията на качественото производство, правят...
В онлайн магазина на Vega Selección ще намерите внимателно подбрана селекция от най-добрите продукти от иберийскасвиня. Всички наши колбаси, филе и иберийски шунки се произвеждат по традиционен процес, предаван от родители на деца през поколения. По този начин постигаме уникален и здравословен продукт без изкуствени оцветители и консерванти и с ненадминат вкус. В Vega Selección имаме ангажимент...
... баща, кръстосан с свиня Дурок.
По отношение на храненето:
Шунка от Белота: Произлиза от иберийскасвиня, отглеждана на свобода в деhesas и която в последните си месеци на угояване е била хранена с естествени треви и белоти.
Шунка от Цебо де Кампо: Произлиза от иберийскасвиня, отглеждана...
Ембутидос и Хамони Лос Серанос. Ние сме семейна компания с традиционен характер и дългогодишен опит в сектора на хамоните и колбасите. Разположени в самото сърце на Кампо Чарро в Саламанка. Лос Серанос се занимава с ръчно производство на иберийски колбаси и иберийски хамони от жълъд, а също така имаме две ясно разграничени производствени линии. 1. Производство на колбаси и хамони от Иберийскасвиня в трите й категории (Жълъд, Поле и Фураж). 2. Произвеждаме колбаси и хамони от бяла свиня с високо качество, под строги критерии за подбор, за да постигнем отличен продукт.