...Нашите ябълки, отглеждани в собствените ни градини, се събират внимателно в сезона си и преминават през естествен процес на ферментация, който трае до една година, за да се превърнат в оцет.
Nova Vera Натурален Ферментирал Ябълков Оцет
Изработен е на 100% от плодове, не съдържа пестициди, естествен е. Не съдържа никакви добавени химикали.
Как и къде да се използва?
Може да се консумира...
Произвеждаме оцет по традиционни методи. Имаме сортове от ябълка, грозде, нар, дюля, глог, с гинко билоба, сандалово дърво, смолист куркума и гилабур. Поради естествения процес на ферментация, след като оцетът започне да се използва, на горната част на бутилката може да се образува бяла пластина, която се нарича "Оцетна майка". Тази пластина е естествено образувание, което оцетът създава, за да пр...