Произвеждаме оцет по традиционни методи. Имаме сортове от ябълка, грозде, нар, дюля, глог, с гинко билоба, сандалово дърво, смолист куркума и гилабур. Поради естествения процес на ферментация, след като оцетът започне да се използва, на горната част на бутилката може да се образува бяла пластина, която се нарича "Оцетна майка". Тази пластина е естествено образувание, което оцетът създава, за да пр...
...Истинският "медов оцет" е произведен от нашия глогов мед, сладък и плодороден. Захарите в меда са се трансформирали в алкохол, а след това в оцетна киселина: на този етап продуктът вече не е сладък. След това се добавя мед, за да се придаде леко сладък и по-кръгъл вкус на небцето.
Той се предлага в красиви бутилки от 25cl, с дървена капачка и изливаща дюза.
Вкусен е за "класически" дресинги, както и в кухнята за декласиране на меса и риби.
Препоръчва се особено за чувствителни стомаси!!!
Няма срок на годност.
Референтен номер: VINA25...