... мазнини, включително мононенаситени и полиненаситени мазнини, които се считат за по-здравословни алтернативи на наситените мазнини.
Тези мазнини могат да помогнат за понижаване на нивата на лошия холестерол и да намалят риска от сърдечни заболявания. Слънчогледовото масло обикновено се използва за пържене, печене, сотиране и дресинг засалати поради неутралния си вкус и универсалност.
...Рафинираното слънчогледовомасло е популярен продукт, наличен в PET бутилки от 1L, 3L, 5L и 10L. Ние доставяме и експортираме слънчогледовомасло в различни размери и го предлагаме в Flexitanks и в големи количества. Нашето рафинирано слънчогледовомасло е известно със своята универсалност и е отлично за пържене, печене и засалати.
Нашите клиенти ценят качеството и неутралния вкус на нашето...
...Ние сме дистрибутор на слънчогледовомасло, което е растително масло, извлечено от семената на слънчогледите. Повече от половината от тези семена се състоят от мазнини.
В много страни слънчогледовите семена се консумират сурови като закуска или в салати, но те също могат да бъдат пресовани в слънчогледовомасло.
В световен мащаб слънчогледовото масло е едно от най-широко използваните масла...
... слънчогледово олио е натурално слънчогледово олио, произведено според съвременната многостепенна технология и е пречистено от всички примеси. То стимулира метаболитните процеси в организма, осигурява правилен растеж на клетките и здрава кожа. Това олио може да се използва с всякакви ястия и е подходящо за всички видове обработка на храни: пържене, печене, консервиране, приготвяне на салати.
... ненаситени мазнини, включително мононенаситени и полиненаситени мазнини, които се считат за по-здравословни алтернативи на наситените мазнини.
Тези мазнини могат да помогнат за понижаване на нивата на лошия холестерол и за намаляване на риска от сърдечни заболявания. Слънчогледовото масло често се използва за пържене, печене, сотиране и за дресинги засалати поради своя неутрален вкус и многофункционалност.
... Holyflavours е приготвен с биологично отгледан лук и е запечен в биологично слънчогледовомасло. Чрез печенето в слънчогледовомасло лукът става вкусно хрупкав и без палмово масло! Когато добавите вода (10 - 20%), лукът става гъвкав. Това е идеално за веганска свинска мас и печива. Лукът е с размери около 4 - 6 милиметра.
Здравословни свойства на Печения Лук и приложения
Финалният щрих за всяко ориенталско ястие. Също така идеален за гарниране на солени закуски, сандвичи и салати, за завършване на сосове, ст...