... на ДЕ между 3 и 20. Колкото по-висока е стойността на ДЕ, толкова по-кратки са глюкозните вериги и следователно по-сладък е малтодекстринът. Малтодекстрините със стойност на ДЕ до и включително 10 се считат за несладки. Над стойността на ДЕ 20 е толкова сладък, че вече не може да се нарича малтодекстрин. Тогава се нарича глюкозен сироп.
Малтодекстрин ДЕ-10 от тапиока нишесте
Този малтодекстрин е...
... herkömmliche Mascarpone":"• Използва се като традиционен маскарпоне","- davon Zucker 0,6 g":"- от които захар 0,6 г","• Geschmack ausgezeichnet mit dem „Superior Taste Award 2020“":"• Вкусът е отличен с наградата „Superior Taste Award 2020“","1164 kJ":"1164 кДж","Reispulver (getrockneter Reissirup, Reisstärke, Reismehl), Kartoffelprotein,":"оризово брашно (сушен оризов сироп, оризово нишесте, оризово брашно), картофен протеин,"}...
...Ние предлагаме:
BIO Декстроза
BIO Подправки
BIO Глюкозен сироп
и много други.
BIO Гуарова смола
BIO Прах от пилешки яйца
BIO Прах от жълтъци на пилешки яйца
BIO Инвертиран захарен сироп 72,7 %
BIO Прах от семена на рожков
BIO Карамел
BIO Картофено нишесте
BIO Прах от обезмаслено мляко
BIO Царевично нишесте
BIO Малтодекстрин
BIO Оризов сироп
BIO Тръстикова захар
BIO Соево брашно
BIO Суха глюкоза
BIO Пшеничен глутен
BIO Сиропот захарно цвекло...