...Inca’cao е гастрономичен артезан, който произвежда луксозен шоколад с внимание към метаболитно приятелските съставки, достъпни за широка аудитория.
Където хранителната технология и кулинарното удоволствие са равни.
Смела изработка с поглед към артизаните. Събираме глобални кулинарни съставки и ги трансформираме в уникални творения. От уважение и благосъстояние сред фермерите на какао и ванилия, до уникални творения за клиента. Гастрономично пътешествие на опит.
...Съставки: Захар, какао на прах, натурален картофен нишесте, декстроза, пълномаслено мляко на прах, аромат на лешник 0,5%, сол, гуарова гума [E412], ксантанова гума [E415]. Алергени: Може да съдържа следи от мляко, глутен, ядки и естествени сулфити поради присъствието им в района.
Избор: Пакет - 500 гр
Енергия: 402 Ккал / 1702 Кдж
Нутриентни елементи: За 100г
Мазнини: 5,9г
От които наситени: 3,6г
Въглехидрати: 81,1г
От които захари: 57,6г
Протеини: 6,2г
Сол: 0,50г...
...Съдържа един (1) 42-унциев пакет M&M’S Фъстъчено Шоколадово Бонбонче
Направено с печени фъстъци и истински млечен шоколад, Фъстъчено M&M’S Шоколад е любимо парти бонбонче
Тази класическа шоколадова сладост има фъстъчен хрупкав вкус и цветна захарна обвивка
От бисквитки до микс за пътеки, Фъстъчени M&M’S Бонбони са чудесен начин да добавите цветно забавление към десертите
Вземете вкусно забавление на пътя с удобния, повторно запечатващ се пакет за парти с цип.
...Arduenna е сключила партньорство с Bastognard Pierre Plas, обявен за валонски шоколатиер на годината 2023 от Gault & Millau.
Pierre Plas е постигнал световна премиера, инфузирайки бразилски какаови зърна с Arduenna джин! Тази фина, изискана смес е за наслаждаване с мярка!
...Те придават на очите ви ослепителен цвят с едно движение на молива! 1944 Париж създаде тази линия от блестящи моливи за очи, за да трансформира, подчертае и разкрие естествения блясък на вашите ириси. Илюзионистът възвишава цвета на очите ви и акцентира на тяхната окраска с помощта на игри на светлината. Плюс: Формула с дълготрайност 10 часа и водоустойчива, обогатена с масло от шеа. Лесно се нанася и се фиксира за няколко секунди.
...Благодарение на това зареждане с ексклузивен аромат, вашият вътрешен дифузер ще продължи да работи по-дълго.
Изберете между 2 налични размера в зависимост от модела на вашия дифузер, 500ml или 1L.
Нашите дифузери са безалкохолни.
* Стикчетата се продават отделно.
Аромат: Сърце на Изтока
SKU: ND
Връхни нотки: Круша и Гардения, Плодови нотки
Сърдечни нотки: Роза, Жасмин и Какао
Базови нотки: Ванилия и Пачули
Тегло: ND
РАЗМЕР: 1 Литър, 500ml...
...Отделете малко време и се поглезете с този топъл и успокояващ микс от чисти органични екстракти от ванилия, кардамон, канела и какао. Това е като десерт за вашия ум и кожа. Дълбоко подхранващото масажно масло ще остави кожата ви мека и копринена.
Стимулирайте вашите сетива и циркулация. Само ароматът на шоколад може да ви предостави умствени и физически ползи, които обикновено се наслаждават при...
...Смес от шоколадови яйца с двойно шоколадно покритие и пълнеж от лешников крем.
Тъмен шоколад съдържа минимум 50% какаови твърди вещества. Млечен шоколад съдържа 33% какаови твърди вещества и минимум 14% млечни твърди вещества. Бял шоколад съдържа 26% какаови твърди вещества и минимум 22% млечни твърди вещества.
Съставки: захар, растителна мазнина (палмово, палмово ядро), какаова маса, какаово масло, мляко на прах, лешници 2,2%, обезмаслено мляко на прах, обезмаслено какао на прах, лактоза (мляко), емулгатор: соев лецитин; естествен аромат на ванилия.
...Предлагаме на индустриите екстракти и суровини за производството на вашите козметични продукти, хранителни добавки или рецепти.
Продаваме на едро, не се колебайте да се свържете с нас, за да обсъдим вашия проект.
...Шоколадовият глазур е част от нашата гама от топли глазури. Той е съставен от белгийски черен шоколад (10 %) и какао на прах (9 %), според традиционна занаятчийска рецепта. Благодарение на специфичната си вискозитет, можете лесно да създадете тънък слой с перфектно шоколадово и блестящо покритие. Готов за употреба след загряване до 40-50°C/104-122°F (в зависимост от идеалната вискозитет за желаното приложение), без добавяне на вода. Позволява пълно покритие на всички форми и може да се използва за много приложения, като например перфектно завършване на торта или за потапяне на плод.
... произведени в Бразилия, приемат градски стил, с свежи цветове и сладък аромат. Бразилска вдъхновение с френски привкус, добре дошли в нашия свят!
Какао е представена в Белгия от Manexco, която осигурява дистрибуцията и продажбите в B2B.
...Машините на Mol d’Art се отличават с прецизно проектиране, използване на най-добрите материали и перфектна изработка. Всяка машина преминава през обширен контрол на качеството при напускане на фабриката. Освен това, Mol d’Art предоставя 3 години гаранция за всяка машина от асортимента!
Всяка машина може да бъде адаптирана към нуждите на вашата компания. Mol d’Art осигурява безшевна интеграция на всяка машина в съществуващия работен процес. Освен това предлагаме специфични решения за всеки проблем в областта на топенето, темперирането, охлаждането или нагряването.
Дайте на вашите най-вкусни десерти и сладкиши перфектния завършек с шоколадовите декорации и чаши на Dobla. За да предоставим нови импулси на индустрията, работим в сътрудничество с утвърдени сладкари и готвачи за разработването на креативни, иновативни и изненадващи шоколадови декорации. Независимо къде се намира вашият бизнес по света, Dobla ви предлага висококачествени продукти. Доставката на...
... настроение, а цветята, фино оформени, ще ви зарадват. Задължително: шоколадовите мустаци. Можете също така да откриете широка гама от шоколади Grands Crus, био и справедливи. Мелани Лемменс успя да превърне своята страст към шоколада в професия. Завършила е история на изкуствата и е поставила своето чувство за естетика в услуга на работата си. Като малка, тя мечтаеше за коледно дърво, което да се запази до Великден, за да окачат яйца на него. Тя беше наградена с Becommerce Award и беше номинирана сред кандидатите за титлата Лиежки на годината.
...). Concept Chocolate работи с множество международни компании, които използват персонализирания шоколад за реклама, маркетинг или подаръци за връзки (за клиенти или персонал).
Коментари на посещения (само по предварителна резервация) за групи. Дегустацията не е забравена! Предлагаме също посещения с активното участие на посетителите, работилници за начинаещи, дегустации на вино и шоколад (по предварителна резервация и оферта).
Choc-o-lait вижда светлината на живота в началото на 2004 г. и е нов концепт за шоколадово мляко. Както повечето добри идеи, концепцията е самата простота: дървено пръчице с блокче истински белгийски шоколад Callebaut на края. Една минута разбъркване в чаша горещо мляко и имате прекрасно автентично шоколадово мляко. Изборът на перфектно квадратче шоколад е направен, защото основателите искали да...
Пралините Delvora се произвеждат с много грижа и професионализъм в нашата собствена работилница. Неговото изтънчено качество се основава на използването на най-добрите съставки, като белгийски шоколад, прясна сметана и масло. Свежестта им е оптимална благодарение на строгите хигиенни условия по време на производството и идеалното съхранение в суха атмосфера при 15°C. Асортиментът на Delvora е...
... подсладени с натурални подсладители. В сортовете със захар има специални, много търсени видове като Киви, Ягоди с Ревен и дори Конфитюр от горски плодове. Последният също се използва за смесване в барбекю сосове. Конфитюрите без захар са подходящи за хора с диабет.
... супермаркети и сектора на кетъринга. ECC се профилира силно като сътрудник на водещите вътрешни и чуждестранни производители на шоколад. ECC е също така известен и ценен доставчик на продукти с частни марки. Хигиената на храните и безопасността на храните са на високо ниво при ECC NV. ECC е сертифициран и за производството на BIO, NOP и Кошер парве продукти.
Нашата компания е създадена през 1974 г., произвеждаме висококачествени шоколади, които съдържат само натурални съставки, без ГМО и добавени масла. Нашата търговска философия е основана на доверителни, дългосрочни отношения с всички наши клиенти. Сътрудничим с магазини от висок клас по целия свят: 80% от нашето производство е предназначено за износ. Нашите шоколади могат да бъдат намерени в Мюнхен, Лондон, Виена, Токио, Париж, Ню Йорк, Маями и др. Шоколадите Шарлеман ви предлагат уникален асортимент от високо качество с натурална ванилия. Посетете нашия уебсайт за всякаква информация.
... иновативни. Всички продукти от гамата Tohi са изцяло произведени от сертифицирано биологично земеделие. Подбрани за тяхното изключително качество, нашите съставки, вложени в сърцето на шоколада, разкриват своите фини и истински вкусове. Tohi уважава екологията. Шоколадовата фабрика е също сертифицирана като неутрална по отношение на CO2. Tohi произвежда шоколади с гаранция. Контроли за качество - технически и органолептични - се извършват на всяка стъпка от производствения процес. Шоколадите Tohi са сертифицирани Fair Trade.
Barry Callebaut е най-голямият производител на шоколад в света. Клиентската база на Barry Callebaut включва мултинационални компании, национални марки и занаятчийски потребители на шоколад (шоколадови производители, сладкари, пекари и кетъринг компании). Освен производството, компанията също така провежда изследвания на шоколадови рецепти: през последните години те например пуснаха шоколад, който е приятелски настроен към зъбите: шоколад с високо съдържание на антиоксиданти (продаван под марката Acticoa).
Добре дошли в Galler, независима шоколадерия
С гордост базирана в Лиеж, шоколадерия Galler е група занаятчии, работници, истинска шоколадерия.
От 1976 г. тя продължава страстта към вкуса. Нейният девиз? Вкус, радост, свобода.
За да зарадва най-много хора, от гражданите на света до двора на Белгия, шоколадерията произвежда шоколад с високо качество в най-разнообразни форми.
Освен вкуса...